{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

HI HA ALGÚ MÉS?


El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha assegurat aquest dissabte, durant la missa a la festa de l'Assumpció de la Mare de Déu, que "la ciència i la tècnica no són suficients" davant la pandèmia i "la veritable esperança davant la pandèmia només pot venir de Déu". En la seva homilia, el cardenal ha insistit que la festa de l'Assumpció és "tot un esclat d'alegria en aquests temps de pandèmia" perquè "amb Maria el bé és el que venç, i ella ens obre la porta a l'esperança". Cañizares ha expressat que "la ciència i la tècnica no són suficients" davant la pandèmia i que cal posar la confiança en Déu, segons ha explicat l'Arquebisbat en un comunicat. En aquesta línia, ha exhortat igualment a "tenir la valentia de viure amb la confiança en Déu" i ha ressaltat que la Mare de Déu "avui és la victòria total sobre els poders del maligne, i sobre l'oblit de Déu".
Per l'arquebisbe, "només la força de Déu i del seu amor, que aposta per l'home, és la que ens farà superar la pandèmia", ha remarcat, abans de convidar a "fiar-se totalment de Déu, que no ens deixa mai en l'estacada, i fer el que Ell ens diu, com ens indica Maria". Per als de la ESO, la Maria aquesta és aquella noia que presumptament va deixar prenyada un soldat romà que anava disfressat de colom i després va entabanar a un fuster perquè fos el pagafantes. Potser no sap Cañizares que al seu presumpte Déu li encanta enviar pandèmies i plagues variades al personal, que l'hi ho pregunti als antics egipcis que l'hi explicaran.
Sonseñor Cañizares es un vell carcamal a qui li agrada disfressar-se de Superman, allunyat, molt allunyat del missatge de Jesús de Natzaret, un pobre homenet que no entén res en general, i que haurien de retirar-lo i fer-lo emèrit ja. Flac favor fa a l'esglesia un personatge distòpic com ell. S'han de tenir quadrats i molta barra per dir: "només la força de Déu i del seu amor, que aposta per l'home, és la que ens farà superar la pandèmia". Un home que parla del maligne, de Déu, que creu que hi ha un maligne i un Déu. el primer que s'hauria de fer, és desintoxicar-lo, per veure si recupera la raó, o directament ingressar-lo en un psiquiatric, o en el millor dels casos recordar-li l'acudit de l'Eugenio: hi ha algú més?.  Per part meva o de les meves parts, Sonseñor Cañizares s'en pot anar a fer la ma...

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Jesús de Nazaret jamás pisó el Palacio Arzobispal de Valencia. Y si alguna vez estuvo fue de paso. Como yo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jesús era de visitar templos modestos no faraónicos como el palacio Arzobispal de Valencia.

      Elimina
  2. Este señor se sirve de la iglesia.
    Me gustaría que conocieras al maño del Omella.
    Como en todo, en todo hay corrientes, y los hay ultras conservadores inmovilistas de los que poco o nada se puede sacar.
    Salut FRANCESC

    ResponElimina
    Respostes
    1. He escoltat Omella., No m'interessa, fins que no aprengui a parlar normal, parla d'aquella manera rara tan pederástica que em fa basarda. És una manera tan falsa de parlar, tan meliflua, que no la suporto.

      Elimina
  3. Pues a mi lo que diga este señor y su club de fans me la trae "al pairo".

    Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. vale! pero recuerda que tu eres uno de sus pagafantas.

      Elimina