Aquesta noticia no és de el Mundo Today ni de Collonades, és certa. Un parlamentari ultradretà noruec anomenat Christian Tybring-Gjedde ha proposat a Trump per tal honor pel seu suport a l'acord entre Israel i Emirats Àrabs Units. En realitat, cada any hi ha desenes o centenars de nominats a aquest guardó. Són designats per catedràtics en Dret, Història i Ciències Polítiques, parlamentaris, antics premiats i membres de tribunals internacionals, entre d'altres. Tybring-Gjedde, membre de la formació d'extrema dreta Partit de Progrés ja va proposar a Trump en 2019 per al mateix premi.

Ja se que Trump i Pau pot sonar a oxímoron, però el Nobel de la Pau el tenen personatges sospitosos habituals com Kissinger, Iassir Arafat, el mateix Barack Obama, Gorbachov i fins i tot varen donar un Nobel de la Pau a la Unió Europea. El Nobel ve a se com la 'chochona' a les paradetes de la Fira, quasi sempre t'acaba tocant, llàstima que per culpa de la pandèmia, els firaires dels que ningú en parla ni se'n preocupa, siguin una especie en extinció.

I com no podia ser d'una altra manera, a la xarxa ja s'han esvalotat: Donald Trump nominat al Nobel de la Pau... ja només falta el de literatura per Ana Rosa Quintana, el de medicina per Ayuso, Física a Miguel Bose.. el pulitzer a Negre i a OK Diari, el de economia Bárcenas i el d'educació al conseller Bargalló, el d'oratoria a Quim Torra; ex aequo amb Ana Rosa i per haver escrit cent llibres, un Nobel de literatura per a l'emèrit Narcís Garolera. Com resa a la foto: Supertrump ataca de nou. Aixó si que és una mosca collonera i no el mosquit del Nil.

Con tuitejava 'Dios': no sé que em preocupa més si la nominació de Trump al Nobel, o que Obama el guanyés.