EL HOMRANI DEMISIÓN



El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha impulsat una renovació del seu departament per encarar el tram final de legislatura amb el cessament de dos pesos pesants del seu equip. En concret, abandonen les seves responsabilitats el seu fins ara número dos, el secretari general de la conselleria, Josep Ginesta, que també s'encarregava de les competències en l'àmbit de treball, i el secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesias.

Al seu lloc, el fins ara secretari d'Igualtat, Migrans i Ciutadania, Oriol Amorós, exercirà de secretari general del Departament. Les responsabilitat de l'àrea de treball passaran a mans d'Enric Vinaixa, actual director general de Relacions Laborals, Treball Autònom, Seguretat i Salut Laboral. Finalment, la nova secretària d'Afers Socials i Famílies serà Marta Cassany, actualment directora del Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona.

Al Conseller el Homrani no li deu agradar el futbol, atès sabria que quan hi ha una crisi es fa fora l'entrenador, més que res perquè és més fàcil fer-ne fora un que a tots els jugadors. Ell no, ell ha cessat a dos pesos pesats del seu departament, en comptes de cessar-se ell mateix, o sia dimitir, plegar, anar-se'n. El Conseller el Homrani ja va ser apartat de la gestió dels geriàtrics abans no deixes Catalunya sense avis i avies, però no el varen cessar. Com demanaria enravenat l'ìnclit Josep Lluís Nuñez, el Homrani demisión. A més, el Conseller té una manifesta incompatibilitat laboral en posar la veu a Rebeca Gregal l'esbojarrada dona del temps de la competencia al programa dels Oscar's a Rac1.

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Me encanta : "Migrans"; lo de "in" delante debía quedar muy "cool" y claro, es "out" para reafirmar el trabajo tan "fly" de este nuevo jefe de personal tan "low cost" en su consejería.
    Salut


    ResponElimina
  2. Perque 'IN' és negatiu, com indecent, es com soledat o solitud, sent el mateix és molt diferent. Millor 'Migrants' i 'Solitud' que sovint van junts, que immigrants i soledat.

    ResponElimina