💭És cert, ho haviem d'haver intuit, suposat o caigut en el fet que no es podíen celebrar les eleccions a Catalunya el 14F. No és el moment adequat, sobretot pels interessos dels polítics del procés, que han trobat en l'empitjorament de la situació per la pandemia, l'excusa adequada per ajonar-les sine die. El fet constatable i constatat que a Portugal, Rússia, Polònia, República Dominicana, Corea del Sud, els Estats Units i tants altres països del món hagin fet o es celebraran eleccions pròximament és per a ells una anécdota sense importància. Les vides dels ciutadans no els importen, com els importen als nostres representants de la Generalitat en funcions de Generalitat.
Estic escrivint sobre un país en el que es tanquen llibreries els caps de setmana, però es tarda 40 hores a desallotjar una rave il·legal a Llinars del Vallés. D'un país en el que, enmig d’un tràgic descontrol a les residències de gent gran, es va voler girar la truita i transmetre el missatge que moríem per culpa de Madrid. Perquè fa anys que juguen amb el mandat de les urnes, i confonem el mateix sentit de la democràcia. Perquè aquest Govern en funcions arriba tard a gairebé tot, malgrat vantar-se al seu dia de que si en comptes de Madrid, el control de la pandemia es portés des d'aquí, tot aniria bé, com oli amb un llum. 
No poden dir als qui ja havien fet la gestió de votar per correus que no els ha servit per a res l'esforç. No podem pretendre tornar a la normalitat, car, precisament la normalitat anterior era el problema, de fet, ells, són el problema. I no, no podem votar el 14F, perquè els partits del Govern saben que s’ha de configurar un altre escenari i no troben la manera apropiada, un escenari que Illa els ha trastocat, aquesta és la cagalera que els hi ha agafat, aquesta és la seva feblesa. Salvador Illa ha guanyat el primer assalt.