💭No fa molt de temps hi havia un moviment contra les vacunes anticovid, i això que encara no havien arribat ni en comptagotes com ara. Però gràcies a uns quants patriotes que s'han sacrificat, ara tots els ciutadans volen vacunar-se, encara que sigui saltant-se el torn que les autoritats sanitàries han establert. Primer van ser alguns alcaldes espavilats, després, consellers de comunitats autònomes i militars. Quan es va destapar l'escàndol, el de Salut de Múrcia va dimitir - el varen dimitir-, i el cap de l'Estat Major de la Defensa, també, per cert que no ho va fer en dilluns.

Aquesta ànsia vacunadora afecta fins i tot als servidors de Crist. A la missa que va celebrar el dia de Sant Sebastià el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, va dir que la covid es venç amb l'ajuda de Déu. Però el molt espavilat ja s'havia vacunat dues setmanes abans (per si de cas), en una residència de capellans jubilats, sense ni tan sols viure-hi. Va al·legar que té edat de risc i que va actuar de bona fe, "per donar exemple", i ho va reblar amb una excusa irrefutable: "El papa Francesc ens va instar a tots a vacunar-nos, per evitar la propagació de la pandèmia". Més cara dura no es pot tenir, poc deu confiar en Déu el senyor Bisbe per la pressa que s'ha donat a vacunar-se.

Comptat i debatut, en comptes de condemnar a aquests espavilats, caldria donar-los un premi i reconeixement, gràcies a ells i al seu "sacrifici", la gent sent la necessitat imperiosa de vacunar-se; Si tots aquests que manen se l'han posat tan de pressa es que deu anar bé - es diu el populatxo -. Ningú podia haver imaginat una millor campanya de publicitat per motivar els antivacunes, ni Jan Laporta. Un record tambè pels bonistes que tan creien en la bona fe de les farmaceútiques que ara es sorprenen de les restricciones en l'arribada de las vacunes, seria bo recordar-los que són empreses farmaceútiques capitalistes sense escrupuls, no oenegés.