💭En contra del que pugui semblar, Parler, no és el nou eslogan de la Caixa, és quelcom pitjor. Parler és l'aplicació que prefereixen els seguidors de Trump. Des del principi, John Matze el seu creador, va posicionar a Parler com una xarxa social de "lliure expressió" on la gent podia dir el que volgués. Era una aposta que recentment havia donat grans fruits ja que milions de seguidors del president Donald Trump, farts del que consideraven censura a Facebook i Twitter, es van canviar a Parler. En l'aplicació, que s'havia convertit en una de les principals descàrregues de la botiga d'aplicacions d'Apple, les discussions sobre política s'havien disparat. Però també ho havien fet les teories de conspiració que deien falsament que l'elecció li havia estat robada a Trump, amb els usuaris instant a manifestacions agressives la setmana passada quan el Congrés es va reunir per certificar l'elecció de president electe Joe Biden.
Aquesta crida a la violència aviat van venir a turmentar Matze, de 27 anys, enginyer de programari de Las Vegas i director executiu de Parler. Per al dissabte a la nit, Apple i Google havien retirat a Parler de les seves botigues d'aplicacions i Amazon va dir que ja no allotjaria el lloc en els seus serveis de computació, dient que no havia vigilat prou les publicacions que incitaven a la violència i el crim.
La matinada de dilluns, just després de la mitjanit a la Costa Oest, Parler semblava estar deshabilitat. Aquests moviments havien desencadenat un furiós esforç per mantenir a Parler en línia. Matze va dir diumenge que s'afanyava a emmagatzemar les dades dels 15 milions d'usuaris de Parler que estaven en els ordinadors d'Amazon. També feia una crida a totes les companyies possibles per ubicar a alguna capaç de donar suport a Parler amb centenars de servidors.
"Crec que Amazon, Google i Apple van treballar junts per intentar assegurar-se de no tenir competència", va dir Matze en Parler dissabte passat. "NO guanyaran! Som l'última esperança de el món per la llibertat d'expressió i informació ". Va dir que l'aplicació probablement es tancaria "fins per una setmana mentre reconstruïm des de zero".
No crec sigui possible que Matze torni a obrir l'aplicació, una plataforma en la qual es pot dir el que es vulgui en nom de la llibertat d'expressió és una bomba de rellotgeria que pot esclatar en qualsevol moment i causar danys irreparables. No per la competència, sinó per compassió i per evitar mals majors, Amazon, Google i Apple dubto que deixin continuar a Matze, pel bé de tots.
De fet, twitter hauria d'estar totalment prohibit als polítics i als seus assessors, aquests abans sabien que érem idiotes, i actuàven en consequencia, però ara ho pensen que som idiotes, però actuen com si ho fossin ells, sinó, a sant de què anava Pablo, Pablito, Pablete Casado a posar-se ridículament a treure la neu amb una pala a twitter. Aquests assessors polítics, per cert. els ferris defensors del castellà en perill d'extinció els denominen Spin Doctors.
De fet, twitter hauria d'estar totalment prohibit als polítics i als seus assessors, aquests abans sabien que érem idiotes, i actiàven en consequencia, però ara ho pensen que som idiotes..."
ResponEliminaNunca me hubiera imaginado que un presidente de gobierno o un peso pesado opositor, hablaran por pantalla (Rajoy) o Tuiter (Trump) a la prensa, y que desde allí, sin molestarse presencialmente, no contestaran preguntas que les incomodan.
deleznable.
Salut
És que deixar twitter en mans dels políticas és un perill, i una vergonya per a ells mateixos.
ResponEliminaSalut
Por lo que utilizo las redes, me doy cuenta que no soportamos, que se nos lleve la contraria. Nos gustan los títulos, las ideas contundentes, fruto de nuestras experiencias en la vida y creemos que son las únicas validas . Para colmo, como ha pasado en este caso, llega un momento que nos queremos aislar, en los que opinan como nosotros y sólo queremos oir nuestras ideas en boca de otros. Llega la exaltación, el odio.
ResponEliminaNo se ha de prohibir a nadie su utilización, ha ido muy bien que Trump utilizara las redes sociales, para él y los demás, para saber sus ideas
Prefiero lo de Trump,al político que se esconde, que no habla, que no se le ve.
Mira hoy Iceta ha estado en TV3,para explicar el hecho de que cede el cargo al ministro de sanidad. Un montón de explicaciones, de gestos con las manos, los ojos...Creo que con todos esos detalles, tienes más criterios sobre el asunto.
https://blocfpr.blogspot.com/2015/06/adeu-al-microblogging.html
EliminaLas redes no se hicieron para los políticos. Twitter, llamado inicialmente microblogging se creo para expresar pensamientos, frases cortas, poesías, haikus, cultura en general. Luego fue evolucionando y mira donde ha acabado, entre fake news, negacionistas e insultos.
ResponEliminaSalut
Que yo sepa, no consta en las normativas de ninguna red social, que no puedan entrar políticos .Su éxito se basa precisamente en que todo el mundo pueda expresarse. Últimamente algunos han aprovechado para crear odio, incluidos políticos, pero también particulares. Que tomen medidas, que las hay.Lo mismo ahora nace alguna que ponga condiciones.En general la gente es prudente y se autogestiona, no hay más remedio.
EliminaNo consta, pero deberia constar, porqué lo único que se consigue con esta proliferación de sandeces que publican estos politicuchos es como Dice David Trueba: no estamos informados, estamos distraídos. De eso va el siguiente artículo.
ResponEliminaVale, pasamos al siguiente, te mereces una medalla.
Elimina