EL PALAU NO ES TOCA💭Desconec per quina raó, a més d'assaltar botigues i emportar-se la seva mercaderia, els vàndals van decidir atacar al Palau de la Música. Un sac d'una obra va servir per nodrir de projectils a aquella banda de bretols, que van causar serioses destrosses, mentre els espectadors que sortien del concert es refugiaven a l'interior de Palau fins que la violència va desistir. Els integristes islàmics també destrueixen tota mena de monuments sense miraments.

L'endemà, un home, un sol home armat únicament amb una senyera, els va impedir el pas per evitar que tornessin a atacar al Palau. "El Palau de la Música no es toca" els va dir, i els va demanar que marxessin. El grup va optar per fer-li cas i va donar mitja volta per dirigir-se en direcció a la Via Laietana. Una actitud ferma que contrasta amb la tebior de l'entorn independentista en condemnar els fets. Com diu Màrius Carol en el seu article d'avui, segurament té raó Antoni Puigverd quan assenyala que l'independentisme i l'esquerra alternativa s'han pujat a aquest corrent moralista que entén la ràbia dels joves i la justifica per la injustícia de la societat. Un corrent benpensant que no proposa res i que ho accepta tot. I que a la fi acaba per acusar la policia de males pràctiques, mentre xiula davant un brutal assalt a una comissaria dels Mossos de Vic o a la seu d'El Periódico. I fins i tot davant la pedregada del Palau de la Música, que per al nacionalisme català és més que un auditori. És possible que no vulguin violentar la CUP quan necessiten del seu suport per formar govern, i aquest és el seu enèsim error. Es diu que en política hi ha amics, coneguts, saludats i companys de partit i es podria afegir, i a més la CUP, que l'hi ho preguntin a Artur Mas, que el els posarà al corrent. 

Mentre, en aquesta olla de grills de la política catalana, Manuel Valls va i diu que el que cal és un govern de concentració liderat per un Draghi Català. S'estarà oferint el poca-solta?

7 comentaris:

 1. I fins i tot davant la pedregada del Palau de la Música, que per al nacionalisme català és més que un auditori..."

  Cuando la tropa se permite el lujo de lanzar piedras contra sus propias instituciones culturales, algo gordo está fallando en el mensaje de los patriotas.
  salut

  ResponSuprimeix
 2. BÉ, el cert és que han seguit l'exemple donat per Millet i Montull que ja van saquejar el Palau abans que ells, amb els de Ciu de connivents i confidents de secundaria.

  SALUT

  ResponSuprimeix
 3. Creo que da bastante idea de la calaña de estos 'antifascistas' y de los que los apoyan y alientan. Desde luego que están dejando su pabellón bien alto.
  Todo estará irremisiblemente acabado cuando se apedree el Camp Nou.

  Un fuerte abrazo.

  ResponSuprimeix
 4. Eso si que no, aunque no lo han apedreado porqué no hay público, que si lo hubiera igual le pegan fuego. Ahora el hombre este que se enfrento a los tios esos y les dijo que por allí no, si que los tiene bien puestos.

  ResponSuprimeix
 5. No sé perque ha de ser més important el Palau que un altre edifici, és com allò del metro i la Sagrada Família, en tot hi ha classes

  ResponSuprimeix
 6. Es una questió de simbologia, el Palau es un símbol i patrimoni de la humanitat, i els vidres que varen trencar els brètols no hi són en altres edificis.

  ResponSuprimeix

[- COSES DE LA VIDA][stack]
[- ACTUALITAT][grids]
[POLÍTICA][btop]
[- ACTUALITAT 1][grids]
[- ACTUALITAT 2][slideshow]
[- ACTUALITAT TRES][grids]
[Actualitat][slideshow]
[Actualitats][grids]