TURISME VACCINAL


💭Dubai, Cuba o Florida són algunes de les destinacions que determinades companyies estan oferint a través de les xarxes per oferir paquets de vacances i immunització. Ofereixen viatge, allotjament de luxe i una vacuna contra la covid a preus desorbitats. Cap organisme oficial avala aquest procediment i la seva legalitat s'ha posat en qüestió. En el cas de Cuba és una mica diferent, cal residir a l'illa un mínim d'un més i mig per accedir a la vacuna gratuïta. El curiós és que en el cas de Cuba, han canviat el turisme sexual pel turisme vaccinal, clar que en un mes i mig a l'illa hi ha temps per a tot.... Azucar...

Als Estats Units, Florida ha protagonitzat un cert escàndol al revelar-se, a través de la premsa local, que milers de persones d'altres estats i països havien viatjat per rebre la vacuna contra la coronavirus. Els mitjans han recollit diversos testimonis, com el d'una parella canadenca amb segona residència a Fort-Lauderdale, que es va desplaçar exclusivament fins allà per a ser immunitzada. Al seu país d'origen el ritme de vacunació és més lent i Florida, en canvi, havia estat vacunant a tots els majors de 65 anys sense condicions. A Anglaterra o Israel no tenen aquesta necessitat, la vacunació interna va molt bé, ambdos països van pel 40% de ciutadans vacunats. 


Encara que ja posats i atès que acabem de començar març marçot, una delicatessen:
Comparteix:  

Comentaris

 1. El Asere Ilustrado se indigna de cómo los medios españoles ven la paja en el ojo ajeno y no la viga en el suyo, en el asunto del turismo sexual. “Hablan de las jineteras, del sexo fácil cubano. Pero en prensas extranjeras hace poco leí yo que la ONU clasificó los sitios más putañeros. Y ojo: entre los 10 primeros está España… ¡y Cuba no!”

  “El Asere Ilustrado”: décimas cubanas contra la manipulación

  https://youtu.be/ksqGGsFUyW4

  ResponSuprimeix
 2. De hecho, en la Habana no vi jineteras, claro que estuvimos solo 7 horas y de día. Imagino que es más leyenda que realidad, y en el Malecon lo mismo.

  www.creualta.blogspot.com

  ResponSuprimeix
 3. jajajajaja....es que LOAM leyó el BOE y salía lo de las amantes del emérito ¡¡¡¡ jajajajajajaja

  Salut a los dos ¡¡¡
  jajajja

  ResponSuprimeix

Publica un comentari