Quan hom pensa que a la tele ja ho ha vist tot, resulta que encara hi ha la capacitat de sorprendre's davant de programes com aquest que explico a continuació, superant de llarg a Humor Amarillo i similars. N'hi ha de peixeres, o focs cremant a la llar, o gent que es grava dormint o menjant, però a banda de tots aquests per a major glòria hi ha: Zenryokuzaka. 

Compleix 15 anys un rar programa de la televisió japonesa que mostra a dones corrent per un carrer costa amunt. Japó porta transmetent un singular xou de televisió durant 15 anys. Es tracta del programa Zenryokuzaka de TV Asahi, en el qual es mostra des de diversos angles a dones corrent per un carrer costa amunt, en algun lloc de Tòquio o els seus voltants. Amb una classificació de públic imprecisa i amb gairebé 3.000 episodis transmesos, el programa s'emet cada dia a la 1:20 a.m. Cada edició del programa dura sis minuts, inclosos els crèdits i comercials i consisteix a seguir la protagonista, qui en general és una actriu, model o una altra dona dels mitjans, mentre corre el més ràpid que pot per una empinada via.

A l'iniciar l'ascensió, el narrador Mitsuru Fukikoshi sempre recita la mateixa frase: "Això també és un turó que et dóna ganes de pujar corrent". No obstant això, per a aquest estiu el canal de televisió va anunciar que per primera vegada en la seva història, el peculiar programa mostrarà a homes corrent costa amunt el primer i tercer dijous de cada mes. Amb el debut de l'actor Ryosuke Miura, l'1 de juliol, qui segons mitjans locals va expressar la seva satisfacció per ser la primera persona triada per a aquest canvi, "estic molt feliç d'haver pogut aparèixer en Zenryokuzaka, que he estat veient des que era petit i d'estar acompanyat per la narració de Fukikoshi "ha afegit. No obstant això, els productors de el programa van recalcar que les dones seguiran sent el focus principal de Zenryokuzaka.

Ja ho deia el Sevilla: ta mu lejho Japong.