Els gegants d'Internet Google i Facebook cauran en l'oblit en entre cinc i vuit anys, segons l'especialista en gestió estratègica Eric Jackson, que desenvolupa la seva tesi en un recent article publicat a la revista Forbes. I no és la fallida el que farà desaparèixer a les companyies, sinó la pèrdua de popularitat, com va passar amb MySpace, i la seva incapacitat d'adaptar a noves formes d'intercanvi d'informació al món dels cel·lulars... bla bla bla, bibliobús...
Aixó ho afirmava aquest presumpte expert el 2012 a la revista Forbes. Aquest Eric Jackson no té res a veure amb el de joc de Trons, més aviat si de cas amb el de Joc d'Ous, atès sembla evident que ja no ens podem refiar de ningú a l'hora de fer cas de les seves prediccions, i menys encara dels experts. Començant per un no expert en res com jo que en parlava fa 9 anys de Jackson i de Facebook. 
Crec que tenin en compte que Facebook ve a ser com un corral on es representava l'antiga farsa del teiatru, es mereix el Sr. Jackson que li dediqui la cançó del Koala, Opa, yo viaze un corra.