Durant més de 60 anys, Justo Gallego es va dedicar a construir una catedral de materials reciclats. El que seria només una capella, ha acabat sent un edifici de 4.700 metres quadrats que inclou una cripta, 2 torres de 60 metres, 28 voltes i més de 2.000 vidrieres. Gallego va morir aquest cap de setmana sense acabar la seva obra, però el pare Ángel, president de Missatgers de La Pau, intentarà concloure-la.
La catedral és coneguda per diversos noms, com la "Catedral de Justo" o "Catedral de la Fe". Adquireix aquest nom per la fe del seu creador, que va prometre construir-la si es guaria d'una tuberculosi per la qual es va veure obligat a abandonar el monestir on vivia. Gallego la va construir des de zero a base de pneumàtics, llaunes de menjar, maons irregulars, bidons de plàstic i ciment, gairebé tot material reciclat.
L'habilitat de Justo ha sorprès els enginyers de CALTER, l'empresa que s'encarregarà de finalitzar la construcció."L'estructura ha aguantat esdeveniments climàtics significatius", sorprèn Juan Carlos Arroyo, president de CALTER. "Segurament amb prou feines necessitarà intervencions importants". Quan vaig parlar d'aquesta catedral al 2011 Justo tenia 85 anys, no ha pogut acabar-la, però el Padre Angel, ho farà per ell. 
L'Ajuntament de Mejorada del Campo ha lamentat la seva mort i ha declarat tres dies de dol oficial. Justo va néixer a Mejorada del Campo el 1925 i la seva història "està protagonitzada per l'esforç i la tenacitat, però sobretot per la fe". La fe què no només mou muntanyes, sino que també aixeca catedrals.