Com por tenir la barra la relativament honorable Laura Borràs, de dir que el Govern no fa res, Ai senyor!, que dolenta és l'enveja, que mai és sana, sinó insana, com la senyora Borràs. No demanàven igualtat amb els homes? Subito avanti, que no decúbito supino, consellera Tània Verge, que el ferragosto se'ns està fent molt llarg. Un vídeo amb el segell del Govern a les xarxes i que rulli el missatget. Amb això del topless, Igualtats està creant un problema on no existeix. No sé a quina platja hi ha un clam contra aquelles dones que es descobreixen els pits. Però, si no està prohibit! Fins on jo sé, cadascuna fa allò que bonament vol, i que segueixi així. Això, per començar. Ara resulta que per estar en igualtat amb l'home cal deixar lliures els pits a la platja, per allò que si ells poden portar el tors nu, doncs les dones, també. Un altre absurd, a dir de moltes dones que han d'estar confoses amb els drets que sí que han de reivindicar a mort, i em temo que el topless no és a la seva llista.

Tot això bé a compte de que el Departament de Feminismes i Igualtat del Govern ha llançat una campanya en format vídeo per animar les dones a no tapar-se els pits i fer topless per considerar que aquesta és una discriminació més respecte als homes. A més, lamenta que aquest tracte diferencial comença a la infància amb la sexualització dels cossos de les nenes. La promoció, que fa servir com a penja-robes el dia internacional del topless, utilitza el hastag #normalitatfeminista i assegura que que les dones s'hagin de tapar els pits és "discriminació". Per això, fa una crida al col·lectiu femení a exercir els seus "drets" i a mostrar els pits.

Les imatges de la campanya arrenquen amb un tors masculí en què apareix sobre impressionat "aquest mugró és lliure" per posteriorment mostrar un pit femení cobert per una mà i la frase "aquest, no". A continuació, el vídeo continua amb la imatge d'una nena de poca edat llançant-se a una piscina amb el pit cobert per un vestit de bany que denuncia que la "sexualització" del cos femení comença a la infància. El vídeo, difós a través de les xarxes socials, pretén reivindicar l'“alliberament” dels cossos femenins. Després de ser llançada la campanya, alguns usuaris han lamentat que el mateix vídeo no mostri amb naturalitat el pit femení o que s'obri un debat quan no hi ha cap prohibició per fer topless a Catalunya.


Aquests alguns usuaris potser no saben que a les xarxes no es poden mostrar mugrons en videos o fotos, éstà rigurosament prohibit. Si fins i tot han arribat a censurar fotos de mamelles de monja. El que no sé és si per les mamelles o per la monja.