ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

UN IDIOTA INAUDIT

"L'altre dia feixistes, avui inaudits", va respondre un procurador del PP davant la sorpresa del representant de Ciutadans després de plantejar un procediment que s'aplica a Castella i Lleó des de fa una dècada. La RAE defineix al diccionari inaudit com una cosa “mai oïda” o “sorprenent per insòlit, escandalós o vituperable”. No és, per tant, un insult, sinó un adjectiu per qualificar una cosa que causa sorpresa. Tot i això, un procurador del PP de les corts de Castella i Lleó es va prendre aquest dimecres molt a pit aquest terme utilitzat per Francisco Igea, procurador de Ciutadans i exvicepresident de la Junta. "L'altre dia feixistes i avui inaudits", va assegurar José María Sánchez Martín.

Tot neix per una proposició no de llei presentada pel PP on es plantejava la creació d'un protocol d'atenció bucodental per a les persones amb discapacitat. El problema, com va fer veure Igea, és que aquesta idea ja s'està aplicant des de fa gairebé una dècada a Castella i Lleó. “Vostè no ha preguntat si això ja existia? És clar, ho ha treballat amb els senyors de Vox, tot s'explica”, va ironitzar el representant de Ciutadans a les corts.

És en aquell moment quan Igea titlla aquesta situació d'“inaudita”. “No surto de la meva sorpresa, no surto de la meva sorpresa”, va comentar en pujar a la tribuna de les Corts.

"L'altre dia feixistes, avui inaudits", va respondre dolgut el procurador del PP. “No se'n vagi senyor Sánchez, que li demanaré perdó”, va dir fent broma Igea a continuació.

Igea, tot seguit, va explicar al procurador del PP que inaudit no és un insult. "Inaudito és l'expressió del que passa aquí", va assegurar. “Un insult és imbècil, que diria el vicepresident”, va assenyalar en referència al terme que va fer servir Juan García Gallardo, vicepresident de la Junta, per referir-se a Igea en un altre ple de les Corts.


I aquest, amiguets i amiguetes, és el nivell dels nostres polítics, en aquest cas del Partit Popular de Castella i Lleó. Parafrasejant Marx, Groucho, podríem dir que José María Sánchez Martin és realment un idiota. Un idiota inaudit, això si. - eldiario.es

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. O un imbécil, que también salió a colación y no es más que una enfermedad.

    ResponElimina
  2. Ja veus el nivell, com dius sovint: ens governen els últims de la classe.

    ResponElimina
  3. Estos están en el mundo para que haya de todo, incluso idiotas perdiendo el tiempo en hacer cosas que ya están hechas con toodo lo que hay por hacer. Lo malo es que esto que ha ocurrido no es inaudito, es el pan nuestro de cada día... y después dos horas dilucidando si inaudito es un insulto o un adjetivo ... para casa todos!! que para esto, mejor que no gobierne nadie !! ; )

    Abraaazo fuerte de finde!!

    ResponElimina
  4. Como dice una pintada de mi barrio:A tomar pal culo toooooo, el mundo está loco, que pare que me apeo.

    Un abrazo de viernes noche.

    ResponElimina