S'en recorden vostès i vosteses del malvat Carabel de don Wenceslao. Res comparable al malvat Pedro Sánchez, Carabel mai ens hauria fet votar el proper 23 de juliol, enmig de les nostres merescudes vacances. A qui se li acudeix avançar unes eleccions al mes de juliol? ¿A Feijóo, que en plena pandèmia va convocar els gallecs a votar un 12 de juliol? Els seus motius tindria don Alberto, no com Sánchez, que només ho fa per fotren's.

Comentaris d'aquest estil s'han pogut sentir aquesta setmana, verbalitzats pels mateixos que, si Pedro Sánchez no hagués avançat les eleccions, ara estarien posant-lo a parir perquè s'aferra al càrrec fins al desembre per les seves ànsies de poder. Maleït Pedro Sánchez. Però i el Rei? És que ningú pensa en el Rei? Només un mitjà valent, El Mundo, ha publicat un article referint-se al tema “El complicat estiu que espera al Rei Felip VI”, i ho resumeix: “L'avançament electoral i el calendari comprometen la possibilitat de descans del Cap de l'Estat i limita molt les seves vacances”.

No vull ni pensar el que pot passar si per casualitat l'esquerra guanya aquestes eleccions i la dreta es passa quatre anys més a l'oposició. Curiosa Espanya arruïnada la que ens deixa Pedro Sánchez. Espanyols a la misèria per culpa del règim sanchista, però amb els viatges i els hotels reservats per passar les vacances d'estiu. Arriba el diumenge més anhelat de la teva vida, aquest diumenge per acabar amb la dictadura de Pedro Sánchez, però… fotre, si jo aquell dia tinc reservat un apartament a Marina d’Or. Quin dilema en aquest moment d'emergència nacional. Democràcia o platja? Papereta o aftersun? Urna o pilota Nivea?, 

El PP ha gastat dues bales i no de fogueig: ETA i frau electoral; amb què sortiran ara? Perquè és clar, votar per correu, caca. O no recorden que aquest país fa una setmana tenia un sistema electoral sota sospita? Durant els dos darrers dies de campanya, els nois de Feijóo van sortir en tromba per parlar de frau generalitzat per la compra de vots per correu. La jugada li va sortir regular. Quan els resultats van anar donant la victòria al Partit Popular, el tema va desaparèixer de ràdios i televisions. La que havia de ser la setmana triomfal del Partit Popular s'ha convertit a la setmana de l'última tombarella de Perro Sánchez. Molt a contrapeu els ha d'haver agafat la decisió del president per reaccionar amb tanta ràbia. No entenc aquest nerviosisme a la dreta: com no arrasaran si ho acaben de fer? És clar que si no arrasen, en quin lloc queda Feijóo? Que llargs se li poden fer aquests cinquanta dies. A més, l'última maldat del Sanchisme per perjudicar a Feijóo, per culpa d'ell, Feijjóo: l'home que estimava les vaques no podrà estudiar anglés. Yes, i am, the very well fandango.

Ara que la cançó de l'estiu havia passat a vida millor, gaudim de l'elecció de l'estiu. Que els partits vagin preparant nou marxandatge: barrets, para-sols, tovalloles, gorres, viseres, ronyoneres, portamonedes, fundes impermeables per banyar-se amb el mòbil, cartrons desplegables per al parabrisa del cotxe, avionetes de platja solcant el cel de Ales nostres costes. Imagino el retorn de 'Los diablos' cantant 'un rayo de sol' per tota la costa brava damunt del creuer tutú. Beneït estiu o beneit estiu?.