Un participant de la caravana Take Back Our Border contra l'emigració desde Mèxic, amb una samarreta de Trump a Quemado, Texas, el 3 de febrer Foto:Go Nakamura/Reuters. 

El problema de les distòpies és que cada cop queden menys i cada vegada es van complint més, i sempre en sentit negatiu, mai en positiu. Aquesta història de youtubers a la frontera n'és una de les mostres. L'embrutiment humà perquè sí, sense més ni més, la barbàrie, l'odi, el menyspreu al desvalgut, a l'altre, al més feble. Covardes, això és el que són aquests trumpistes. Un grup salvatge. La societat de la Idiocracia cada vegada és més a prop. "¿Hi ha algú allà?”, diu el youtuber Dennis Yarbery, en una retransmissió en directe. Està acostant-se a un campament de migrants a la frontera dels Estats Units amb Mèxic, a prop de Jacumba Hot Springs, a Califòrnia, i a l'altra banda, en la placidesa de les pantalles, milers de persones segueixen el directe, no només ho segueixen: el financen La revista Wired va explicar fa pocs dies el cas de tres ultres que persegueixen migrants que acaben de passar la frontera i financen els seus xous amb les donacions dels espectadors.  En la transmissió, Yarbery defineix la seva professió: “Som caçadors il·legals”. “He caçat molt a la meva vida, però en realitat mai he caçat persones, i això és el que estem fent ara”, afegeix. Yarbery va arribar a la frontera amb el comboi Take Our Border Back, organitzat per l'extinent coronel de l'exèrcit dels EUA Pete Chambers per actuar contra els migrants: 
“És el que vam fer a Síria quan vam eliminar molt ràpidament l'Estat Islàmic”, va comparar el llumener, equiparant els milers de centre i sud-americans que fugen de la pobresa i la violència dels seus països amb els que volen imposar la xaria. Al costat de Yarbery viatjaven Josh Fulfer i Joe Felix. Van recórrer la frontera a Texas, Arizona i Califòrnia. Als seus directes, combinaven la descripció del que veien amb la contínua petició de fons. Fulfer, per exemple, estava cridant “llargueu-vos a casa” a un grup a Arizona quan va rebre un pessic de 50 galls dindi. Va aturar la narració per trucar al donant i agrair-li-ho en directe, mentre els pàries es pelaven de fred. Després va continuar cobrint la crisi. “La campanya de terror contra immigrants a la frontera segueix un patró molt familiar que hem seguit durant les darreres dues dècades”, va dir Devin Burghart, president de l'Institute de Research and Education on Human Rights, una ONG que alerta sobre amenaces contra la democràcia i els drets humans. “El presumir en públic de 'caçar gent' és un descens a un nou nivell perillós. Si no es controlen, els vigilants armats d'extrema dreta escamparan més sang”, va predir. Ara com ara, s'han limitat a guanyar diners a YouTube ia humiliar-los: en un moment donat, Yarbery els ofereix tabac. A 20 dòlars el cigar. En rigorós directe".
- Youtubers a la caça de migrants, Ignacio Orovio.