Només hi ha in toll entre els Estats Units i Espanya, i no un oceà. Ho demostren la congressista Taylor Greene i Ayuso. Busqueu les diferències: a X on ressona el tuit de la nord-americana fidel a Trump, que va afirmar divendres que “Déu envia a Amèrica forts senyals per dir-nos que ens penedim” amb “terratrèmols i eclipsis i molt més per venir”, i afegeix que Jesús ho diu a Lluc 12:54-56. La presidenta madrilenya va deixar dit amb tota la gansoneria del món, que on no hi ha bous hi ha sequera. Càstig diví a Catalunya, aquest escrit a l'Apocalipsi personal de Díaz Ayuso.

“Si ets molt i molt estúpid, com et pots adonar que ho ets? Hauries de ser relativament intel·ligent per caure que ets estúpid”. Ho va exposar Monty Python John Cleese fa molts anys, explicant l'efecte Dunning-Kruger. “Si no ets res de bo en alguna cosa [però creus que ho ets], et falten les habilitats que necessites per saber que no ets res de bo en això”, afegeix l'humorista. “I això explica, no només Hollywood, sinó gairebé tota la Fox News”, conclou. Y què ha fet la Fox aquests dies? Doncs lligar la immigració amb l'eclipsi solar. El periodista @justinbaragona ho fa notar amb un vídeo de dos dels presentadors de la cadena conservadora nord-americana: La frontera sud estarà al trajecte de l'eclipsi de la Lluna quan cobreixi el Sol durant gairebé quatre minuts. I això és una oportunitat perquè contrabandistes, càrtels i migrants entrin.

A Espanya hi haurà eclipsi l'agost del 2026. Al nord. Un altre el 2027. Passarà per Ceuta i Melilla. L'estupidesa sí que no té fronteres i veurem qui s'emportarà el premi Fox News Immigració-Eclipse, o qui es promociona com a Trump. Tot és possible. Hi ha mitjans propensos. I Taylor Greene i Ayuso ja són a prop. Encara que possiblement la segona ja no estarà en política el 2026.