{ads}

ÚLTIMS ESCRITS: ... UN DELINQÜENT AL SERVEI DE SÁNCHEZ - UNA 'PÀGINA VISCUDA' - ANARCOCAPITALISME POPULISTA - CICLISTES DE PEGA - ADD BLOCKERS EN UN MON RAR - ESPANYOLS DESPROTEGITS - PAGAR PER PIDOLAR - LA CÀPSULA DEL SUÏCIDI - QUE ELS DETINGUIN A TOS DOS - TARDOR A NOVA YORK...

UN DELINQÜENT AL SERVEI DE SÁNCHEZ

"L'empenta final li va donar un Sánchez que, per la via de desqualificar-lo en prime time a la recta final de campanya, el va convertir en heroi del món antisanchista. Que ningú digui que un servidor no va avisar del perill públic que representa aquest subjecte anomenat Luis Pérez, més conegut per la seva àlies, Alvise. Per cert, com vaig fer amb Podem, mentre totes les forces vives pàtries els feien jiji-jaja als bolivarians finançats per dues dictadures que assassinen o empresonen els que no combreguen amb ells, faker a sou sevillà –està més precisar que es dedica a calumniar per encàrrec– li ha rigut les gràcies una infinitat de mitjans seriosos que van convertir en categoria una delictiva alhora que, en principi, ridícula anècdota Provoca vergonya aliena recordar com diaris, ràdios i televisions es referien a aquest indesitjable com a «analista», quan resulta perògrullesc col·legir, abans i ara, que és un quinqui a seques. Els membres de les Panteres Negres, els celebèrrims terroristes afroamericans, que paradoxalment després van assassinar molts dels seus amfitrions. Calia seguir la moda encara que la moda fos infame”. Eduardo Inda - La Razón.

D'entrada, aquest article de la Razón té una sèrie d'irregularitats, en primer lloc el signa un delinqüent  habitual, no presumpte, sinó delinqüent, un tal Eduardo Inda, condemnat en diverses ocasions per difondre informacions falses, entre elles la del compte a Suïssa de Xavier Trias. En segon més que un delinqüent al servei de Sánchez, Alvise, a qui encara no se li ha acabat del tot la festa ha estat utilitzat per Sánchez, cert, de la mateixa manera que Sánchez ha utilitzat Vox en el seu moment contra el PP, però aquí Inda, carronyer major del regne, no gosa dir que VOX són uns delinqüents al servei de Sánchez, perquè en aquest cas ell és un delinqüent al servei de VOX, però això se l'oblida a l'Eduardo Inda actual, no crec a l'Eduardo Inda anterior de quan era un periodista seriós, però d'això fa tant de temps, que també ho deu haver oblidat. 

Com diuen els de 'el Plural', hi ha una guerra a la fachosfera.

Publica un comentari a l'entrada

2 Comentaris

  1. Inda, carronyer major del regne; me parto!!!.

    ResponElimina
  2. Recomano molt seriosament canviar de lectura. La meva proposta seria la revista dels Testiculos de Jehová: La Atalaya. Posat a llegir fakes, amb enquestes riuràs una mica.

    ResponElimina

{ads}

DIGITALS - ESCRITS ANTERIORS