A la foto, Joan Pau II amb un fervent catòlic: Augusto Pinochet
El procés de santificació del papa Joan Pau II dóna un nou pas ferm mentre que es van culminant els processos per a la beatificació de qui va ser Summe Pontífex. Mostra d'aquests importants passos per a nomenar 'sant' a Karol Wojtyla és també que s'hagin iniciat a la capella de Sant Sebastià a la basílica de Sant Pere, els treballs per a la reubicació de la tomba de l'anterior Papa que en l'actualitat es troba en les Grutes Vaticanes. El Papa carca, misògin i reaccionari suposadament serà beatificat entre abril i octubre d'enguany, de moment el procés es troba en la fase final a l'espera de la signatura del seu successor Benet XVI qui certifiqui el corresponent decret. Aquest serà presentat el dia de demà pel Prefecte de la Congregació per la Causa dels Sants, el cardenal Angelo Amato. Tot apunta que fins i tot pot agilitar ja que ha comptat amb el suport total de la Comissió la qual la integren 30 purpurats i bisbes.
Marie-Simon-Pierre, 
Aquesta institució va reconèixer com a miracle del Papa polonès,  la curació Marie Simon Pierre, religiosa d'origen francès la vida de la qual es veia afectada pel mal de Parkinson el qual venia patint des de 2001. Segons la investigació, després de la mort del Summe Pontífex a l'abril de 2005, la germana va guarir de la seva malaltia-confirmat pels experts mèdics acreditats pel Vaticà-pel que el seu cas s'ha convertit en el principal artífex per a la beatificació. Lo qual no deixa de tenir el seu que, perquè, clar, si algú s'ho creu que un mort pot curar una monja, és que està com un llum, i com de cuentistes en són un rato aquesta patoleia ves a saber el que hauràn manipulat per proposar com a  Sant a un indiviuu de dubtosa reputació durant el seu Papat, de lamentable record. 
Sembla mentida que muntin aquests shows trasnuïtats en els que no hi creuen ni ells, però s'entesten en continuar amb la seva absurda comèdia, que més que comèdia, es més aviat un vodevil, o una ópera bufa. A la foto que encapçala el comentari es pot veure a Joan Pau II  amb un gran catòlic i demòcrata com Augusto Pinochet i ves que el fet que sortís de Anglaterra en cadira de rodes i en arribar a Xile només aterrar l'avió i trepitjat terra, abandonés la cadira de rodes i miraculosament es possés a caminar, potser aqui ja Joan Pau II ens estaba fent una bestreta de la seva capacitata miraculera. Ai senyor, senyor! que n'hi ha que porten llana al clatell. 


Ah! la noticia del suposat miracle de Joan Pau II a la monja Marie Simón Pierre, la vaig publicar el març de 2007 al lloc on li correspón:  a Collonades