
"Deia en una llunyana entrevista al dominical de el Periódico el cineasta Nord-americà Oliver Stone que la diferència entre l’èxit i el fracàs rau en el reconeixement de la feina feta, atès l'esforç és en ambdós casos el mateix. Es cert, però aplicant-ho al món del futbol, hom diria que l’èxit o el fracàs depèn a banda de tot aixó, de les vegades que la pilota entri (6 en el cas que ens ocupa) en la porteria de l'altri. Però rere el resultat de dissabte (Per cert, el Sr. Piqué em va fotre la porra de la farinera enlaire, atès havia posat un 2-5). Deia, que rere el resultat de dissabte hi ha una filosofia que ve de més lluny, i consti que en Johan Cruijff sempre canviava el sistema quan anava al Bernabeu, i en canvi en Pep, perdó: El Sr. Josep Guardiola no tan sols no el va canviar mantenint-se fidel al seu sistema sinó que va introduir una variant que reconec primer em va sorprendre, però en veure com Lass anava més perdut que un nàufrag vaig pensar que no tan sols havia estudiat molt bé el partit sinó que de les mancances d'en Messi a la banda últimament, n'aconseguí en la seva nova ubicació: virtuts. Per cert que és i molt d’agrair l'actitud disciplinada d'en Samu Eto'o a qui a partir d'ara i sense que s’obsessioni se l'hauria d'ajudar a aconseguir el "Pichichi". I la jugada li va sortir rodona, posa els tres menuts al mig del camp i ja me'ls ha desconcertat. I així va ser, Lass i Sergio Ramos eren un colador, com Abidal (si us plau, no el posi a Stanford Bridge Sr. Guardiola). Hi ha un gest impagable d'en Gago cap al final de la segona part que demostra la impotència del rival, "de esos" que diria en Sanchís. Al mig del camp Iniesta tenia la pilota i se li venen a sobre dos contraris, Gago i un altre que no recordo i amb una senzillesa aclaparadora Don Andrés es dona la volta i els deixa clavats als dos. I és aleshores en un clar gest d'impotència quan Gago d'esquenes ja a Iniesta aixeca el braç com dient, au va! home, no hi ha res a fer. No sé que passarà dema passat a Londres, la meva porra es 1-3, però podria ser 1-4 també, més passi el que passi ja hem guanyat. Tenim l’èxit i el reconeixement i si eliminen al Chelsea, que estic convençut que així serà, podem estar ja molt satisfets. Espero però que tot aixó es tingui en compte l'any que ve o l'altre quan les coses no vagin tant bé com enguany, no sia que al Sr. Guardiola li passi com al bonàs de Frank Rikjaard,


El que més ha molestat als mitjans madrilenys durant aquests quatre anys, no han estat les victories ni els títols assolits. sinó l'exquisida educació amb que sempre s'ha comportat, la seva senzillesa, la seva sinceritat, el saber guanyar i encara més perdre, i que és una persdona culte. Aixó és el que no han sabut païr, que sigui tot un senyor, 'el señoriu' que és deia abans.
Fins sempre Sr. Guardiola, i gràcies per tot.
-
Entenc el teu post... però estic tant tip de futbol!
ResponEliminaLluís, el fubtol és el més important de les coses que no tenen importància. La pregunta és, quines coses tenen més importància que el futbol? A banda que aixó del Barça d'enguany ja és gairebè poesia visual.
ResponEliminaEl que fa aquest any el Barça no es per afartarse, molt el contrari, gaudiro per molt temps, esperem que tot acabi com ens mereixem.
ResponEliminaVisca el Barça!
si entres a la dimensió bogarde, aleshores tot trontolla i encetes un camí diferent que mai podras abandonar.
ResponEliminaMira: penyabogarde.blogspot.com
estás parlant del meu ídol Winston Bogarde? M'hi apunto.
ResponElimina