Abdel Kareem Suleiman


A Egitpe, el govern ha instaurat el toc de queda a tres ciutats egípcies, El Caire, Alexandria i Suez, per fer front a una onada de manifestacions inspirades en Tunísia o Argèlia que mai no s'havien vist abans en aquest país
Aquestes manifestacions massives han col·lapsat les principals ciutats per demanar que plegui l'actual president, Hosni Mubàrak. La policia ha intentat dispersar les protestes i hi ha hagut enfrontaments. El govern hauria demanat també a l'exèrcit que faci costat a la policia per controlar la situació. Internet no funciona a tot el país i les companyies de telefonia mòbil han estat obligades a desconnectar el seu servei.

Ja deia el geni Rubalcaba que el terrorisme global és possible gràcies a Internet. La por que li tenen, per aixó l'han bloquejat a Egipte. I és curiós que les revoltes i aldarulls de la gent del carrer a Egipte, Tunissia i Algèria no han tingun cap o poca connotació islamista, ans al contrari, ha estat una revolta popular, alló de quan al personal se li inflen les pilotetes. 

Per cert que a Egipte hi ha un blogger complint 4 anys de pressó per criticar el Govern dictatorial del seu País: Abdel Kareem Suleiman. Aqui podreu saber la seva història. Ho dic, perqué tant que ens queixem, s'ha de reconèixer que aqui no ens fan ni cas, però almenys ens deixen el dret a dir la nostra sense cap mena de censura. I ja sé que serveix de poca cosa, ens fan el mateix cas que a aquells opradors que s'enfilen a Hyde Park a Londres damunt d'una caixa i ballestregen a tort i a dret, però almenys no els, ni ens posen a la pressó com a  Kareem que tampoc es que fes cap diatriba exacerbada contra el seu Govern.