A la foto es pot veure l'instant de la "flashmob" protesta contra la indústria pelletera duta a terme per l'organització en defensa dels animals AnimaNaturalis ahir al centre de Barcelona, en la qual dones amb abrics de pells han estat "apallissades i espellegades" simulant la matança d'animals per elaborar abrics amb les seves pells. Enmig de la sorpresa dels ciutadans que aprofitaven el matí d'aquest dissabte per anar de rebaixes, un activista d'AnimaNaturalis ha escorxat a diversos companys, que s'han quedat així en roba interior i ensangonats, simulant la mort dels animals.
Segons aquesta entitat, cada any són capturats amb trampes 20 milions d'animals i altres 40 milions són criats en granges d'arreu del món per utilitzar les seves pells com abrics o bosses. 

Doncs amb el fred que fa, la cosa té el seu mèrit, sobretot perquè després es vestiràn i es posaràn una samarreta, jersei, caçadora, texans i unes bambes, confeccionats per menors en algun lloc d'orient, o no menors a canvi d'un plat d'arròs en un vaixell en aigues internacionals on treballen sense parar cada un dels 365 dies de l'any. Però aixó no s'ho preguntaràn ni cuestionaràn. Que importen milers d'orientals explotats perqué nosaltres poguem tenir roba i altres coses barates. Aqui el que importa són els pobres animalons criats en granges per a ser assassinats perqué la senyora "de Dallonsis" pugui lluïr un abric a l'hivern, encara que només en sigui un. Aixó és el que realment els preocupa, i se senten molt orgullosos de si mateixos fent una flashmob com la d'ahir.

Fins i tot la defensa dels animals s'ha modernitzat i posat al dia amb les últimes tendències, ves que no hi hagi alguna revista especialitzada en tendencies per a manifestacions d'activistes del tipus que sigui. De fet, si fossin activistes consequents i tenint en compte el que explicava de la roba i calçat, haurien d'anar despullats permanentment, a veure si s'encostipaven i deixaven de donar la tabarra amb la seva llauna tranuitada.