DE PORCS SENGLARS I 'COCHINOS'


Fa més o ments vint anys, teniem els saberuts de la Generalitat de Catalunya molt preocupats, el senglar, el porc senglar s'estava extingint i s'havia de repoblar per evitar-ho. Varen posar en marxa un pla que o no ho devien calcular gaire bé, o potser com el Conseller de torn no en devia haver vist ni un en sa vida, questió es que es van passar de repoblació, i el resultat es que vint anys més tard els surten els porcs senglars per les orelles, i ara com a Collserola i fins i tot en zones habitades n'hi ha molts, han decidit (uns altres saberuts) deixar que els cacin amb arc i fletxes els arquers profesionals o també els improvisats.

Surrealista del començament al final, la història ens indica el nivell d'estulticia congénita de la classe governant. Però com en el fons no és més que una noticia menor, es por tractar amb ironia com va fer Monzó a la Vanguardia demanant que es crees un nou servei a la ciutat: "el fletxing", o amb la mala bava i bilis d'Alfonso Ussia que és un dels porcs senglars que es varen escapar Ebre enllà amb la mala bava incorporada. Aquest señorito té una autèntiva obsessió malaltissa contra els nacionalistes (els seus no tot i que són els més perillosos) i Catalunya, i està perquè el tanquin ben tancat on no pugui vomitar improperis i insults contra el nostre país sota la pàtina d'una certa gracia paraulera a l'hora d'escriure. De porc i de senyor se n'ha de venir de mena, i Ussia de senyor no en té res, ara de porc...

I l'altre, el defenestrat de la Cope, Fedeguico també ha vomitat la seva, un altre amb la síndrome de Xenius que primer dispara i després apunta i sempre contra Catalunya. De totes maneres té raó Alfonso Ussia, "España está atiborrada de cochinos" però se li ha oblidat dir que la gran majoria están a Madrid i a sobre són, com ell, molt ignorants.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. jajajajajajajaja ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ jajajaja...¡¡¡¡

    ResponElimina
  2. I aquests ruiequen, Francesc.
    Ruiequen ruiequen.

    ResponElimina
  3. riu, riu Miquel, que ells borden, p ruiequen com diu en Jordi

    ResponElimina
  4. si Jordi, però ja diuen que els brams d'ase no arriben al cel.

    ResponElimina