Deu n'hi do entre Govern i Ministres que tenen els veïns i patim ells i nosaltres  He arribat a la conclusió que a Espanya per ser Ministre s'ha de ser idiota y tenir molta barra, i afegiria que són dues condicions 'sine qua non'. Dit aixó, com sol succeïr en totes les coses de la vida sempre n'hi ha de més o menys tanoques, i en l'actual Govern qui s'emporta la Palma és el Ministre d'Industria Turisme i Comerç, el  Sr. Miguel Sebastian Gascón, digne personatge d'un esperpent de Valle Inclan. 


Va començar amb l'invent del cagaelastics de les bombetes de baix consum que han resultat ser contaminants i que per cert a casa no hem rebut. Despres per robar-nos amb el preu actual de la benzina que no s'adiu a quan varen comprar el petroli. En segón lloc per l'estupida norma d'anar a 110 per l'autopista que ja s'ha demostrat per entessos (de fet ni tan sols calia) no serveix per a res, o possiblement com el canvi d'hora (una altra collonada) encara costi més diners.


Després ens surt amb una altra bajanada com el pla renove dels pneumàtics i per acabar-ho d'adobar resulta que aquests 'pneumàtics' no estàn homologats. Pitjor impossible que diria Jack Nicholson, pero estic segur que el Ministre Sebastian encará es superará i ens sorprendrà amb alguna altra mesura idiota i inútil com ell. 


Com li escauen les paraules de Groucho Marx: "Ell pot semblar un idiota i actuar com un idiota. Però no es deixi enganyar: és realment un idiota". Ja sabeu doncs el que heu de fer i com us heu de comportar si algun dia voleu arribar a Ministre. Oi Ministre?