Conduir a entre 111 i 141 quilòmetres per hora en autopista o autovia a partir de dilluns que ve es multarà amb 100 euros, encara que Trànsit no retirarà punts del carnet fins a sobrepassar els 151 km/h, segons les modificacions a la llei de trànsit aprovades per reial decret aquest divendres al Consell de Ministres. 

O sigui que es el de sempre, pur afany recaptatori per una mesura estúpida de reduïr de 120 a 110 la velocitat màxima per les autopistes. Aquet Govern autista ha perdut definitivament el senderi amb mesures absurdes com les del plan renove dels pneumàtics o les bombetes de baix consum (que per cert encara no he rebut a casa). I a més a més, després tenen la santa barra de malbaratar ells energia deixant a ranvespre les llums dels Ministeris enceses quan ja no hi ha ningú, o anant a Córdoba el Director General de la Policia en un avió de l'Exercit en comptes d'agafar l'AVE, i el que no sabem.


Amb les idees tan brillants que té el Menistre Sebastiàn, com la de les bombetes de baix consum que són perilloses per les persones, o aquesta del pla renove de pneumàtics, encara se li ocorrirà un pla renove per a les sabates dels ciutadans per gastar menys el terra de les aceres i altres genials ocurrències. Ai Senyor! quin gran menistre!


Prenen mesures estúpides i a més a més ho fan sense consultar-ho a ningú, campi qui pugui. Pretenen rebaixar el preu del transport públic per fomentar-ne el seu us, peró de diners ni cinc, el cost l'ha d'assumir la Generalitat, tot i que ara diu el Minisdtre de Foment que estudiaràn la possibilitat de compensar-ho en un 5%, però coneixent al personal aixó es quedarà al final en no res. Generalitat per cert, a la que renya la Ministrilla per estar massa endeutada. Endeutada de poc més de 7 mil milions d'euros que és menys del que ells se'ns queden cada any. 

Potser que ens paguin el que ens deuen i que cadascú se'n vagi pel seu camí, car, amb aquest personal no es pot anar enlloc sense prendre mal. Per no gaire més, els veïns del sòtan estàn prou revoltats.