El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Aregio, ha informat que estan elaborant un estudi sobre el funcionament dels radars a les carreteres catalanes en els últims anys i que han donat amb un que en tres anys ha recaptat cinc milions d'euros.

En declaracions als periodistes després de la Comissió d'Interior, ha puntualitzat que aquest radar està situat a la zona de transició de l'antiga zona 80, en els accessos a Barcelona, ​​i ara estan estudiant si aquest volum de multes estava justificat. En principi, ha avançat que aquest podria ser un dels radars que canviaran d'ubicació - "és un dels candidats a ser mogut", ha assegurat-, en entendre que tenia un afany recaptatori, tot i que no dubta que en el seu dia es va posar per raons tècniques. També ha assegurat que en alguns casos han localitzat radars que mai havien fet cap foto ni imposat sancions, de manera que també seran revisats. 


La noticia no te més, sinó fos perquè els cinc milions d'euros que ens explica La Vanguardia, el Diari Expansión, informa que el mateix radar ha recaptat 80 milions d'euros en el mateix lapse de temps. . . Ja dic jo que no comproven les informacions que donen. No he gosat mirar més digitals, no fos que em trobés amb una tercera xifra, tot i que com a la Vanguardia parlen de la Zona 80 que és on estava situat el radar, per a mi que s'han fet un embolic de números els d'Expansión.