Aquesta tarda mentre Nardin m'arreglava l'ordinador i aconseguía recuperar el so, jo xerrava amb un nen, devia tenir uns set o vuit anys i era d'origen Colombíà o Bolivià - no li ho he preguntat, m'ha semblaT de mal gust -. El nen m'ha demanat ajut en sentir parlava en català amb Nardin, per un text que estava escrivint sobre Sabadell on parlava de la torre de l'Aigua i la Torre Milennium.
- És que no sóc d'aqui m'ha dit -
- Ja m'ho ha semblat li he contestat - Només que ningú ho és d'aqui ni d'allí, i és català aquell qui viu i treballa a Catalunya.

Saps qui es el president Pujol? li he preguntat
- Si!, Un de molt vell que va manar molt de temps a Catalunya - ha estat la contesta del nen -

M'ha explicat el nen, que és un fan de Polseres vermelles, que l'Espinosa és de Sabadell i que els dos protagonistes es varen rapar al zero per fer el paper. No entenia com s'ho feien per que sortís un dels actors sense una cama i li he explicat que les imatges es retocàven digitalment (crec que ell ho ha entes, jo encara no) i m'ha explicat també que s'imprimeix les polseres vermelles i amb uns companys de l'escola les plastifiquen i les venen a altres companys de l'escola. M'ha fet gràcia atès el nen li ha dit a sa mare que l'esperava fora: Tardaré 27 minuts a fer la feina. Li havia d'haver preguntat com es deia i d'on era, encara i sóc a temps, tot i que haig d'anar amb cura, ves que no m'encomani alguna malaltia. He xerrat amb un nen (molt espavilat) que no és d'aqui segons ell, o si que ho és?