ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

IDIOTES PLENS D'IRA I DE FÚRIA


El ple del Tribunal Constitucional va autoritzar ahir a Bildu a presentar-se a les eleccions del 22 de maig per sis vots a favor i cinc en contra. El contingut de la sentència -que subratlla que s'havia vulnerat el dret a accedir a càrrecs públics en condicions d'igualtat- es coneixerà en els pròxims dies, ja que no es pot notificar fins que estiguin redactats els vots particulars. Aquest fet no impedirà als candidats de la coalició participar en la campanya, que va començar la passada mitjanit. Amb aquesta resolució, el TC ha infligit un seriós correctiu al Tribunal Suprem, que el diumenge va anul·lar les llistes de l'entesa per nou vots a favor i set en contra.

Deu ser molt correcte aquesta decisió atès ha desfermat l'ira d'abeces, mundos, razones i el Pp, que tan parlava d'acatar sentencies del TC en el cas de l'Estatut i ara s'ha rebotat des de Cospedal a Trillo, passant per aquell objecte nomenat Mayor Oreja fins arribar el tebi de Mariano Rajoy, i tot perquè aquesta vegada no els hi convé la decissió dl TC, tot i que elos va de perles de cara a la campanya de les municipals encetada avui. 

No veig que ningú es prengui cap interés en il·legalitzar partits més que dubtosos com plataforma per Catalunya, Falange Española i altres, o el mateix Pp que sistemàticament s'ha negat a condemnar els crims del franquisne. No! la seva obsessió és ETA, de fet no parlen de que s'hagi legalitzat Bildu, parlen de legalitzar ETA,  que ETA serà als ajuntaments, i més animalades com les manifestacions d'aquets sinistra i políticament manipulada AVT, que indignament representa a les seves víctimes. 

Tot plegat com diria Shakespeare revela que estem davant la història explicada per uns idiotes plens d'ira i furia. No ens ha d'estranyar la visceralitat multiforme, la manipulació obscena de la noticia. La histèria paranoica és molt de la dreta Espanyola.

Publica un comentari a l'entrada

11 Comentaris

  1. Reflexión interesante, y bien expresada, Francesc.

    ResponElimina
  2. Vaja, t'he fet un comentari però ara no sé si haurà arribat o no. Si arriba aquell esborra aquest.

    Només això, que avui no et puc criticar ni una línia. Que aquests de la dreta-sinistra són únics en això d'ara m'agrada el TC, ara no m'agrada. Aquests vodevils comencen a ser terriblement avorrits.

    Bon cap de setmana :)

    ResponElimina
  3. Jo també els veig com uns idiotes plens de d'ira i fúria, però el fet que no deixa de intrigar-me és que més de mitja Espanya s'hi identifica :(

    ResponElimina
  4. M'he alegrat molt quan he sabut la decisió del TC. Encara ens queda un bri d'esperança. La llei de partits es un atemptat contra la democràcia. Quan impedeixes que alguns puguin acceditr a les urnes estàs minant els principis democràtics.
    I, en fi, de la dreta rància avui no en parlo, que em surt urticària. Signo el que tu dius i llestos.

    ResponElimina
  5. Pepe, es que es de cajón, y aquí se habla de acatar las decisiones del TC según conviene, y eso no es serio.

    ResponElimina
  6. I cansa Molt Montse, cansa per esgotament de la capacitat de suportar tanta idiotesa.

    ResponElimina
  7. Brian, és que n'hi ha molts, Espanya és una unitat de destí en l'irracional

    ResponElimina
  8. signat quedas Eulàlia, pero no s'ha d'oblidar que aquesta llei de partits es va aprovar sota el mandat d'Aznar amb la connivència del PSOE i si no vaig errat CIu.

    ResponElimina
  9. Més enllà de lleis i decisions, el que és terrible, Francesc, és llegir els comentaris dels lectors a la notícia als diaris digitals (no importa quin) -no sé si ho fas-. Tants anys de democràcia, més o menys, i tants pocs canvis de mentalitat!

    ResponElimina
  10. Aquest és un dels problemes d'Espanya, Pere, viuen encara a finals del XIX i ja no se'n mouràn mai més, aquesta visceralitat, aquest odi, l'insult permanent a flor de pell, el no intentar compremdre l'altre. Li ho deia a Brian, Espanya és una unitat de destí en l'irracional.

    ResponElimina
  11. Creo que iba bien hasta la última palabra : "La histèria paranoica és molt de la dreta Espanyola, no correspón només a Mou." La palabra Mou. No le veo acepción ni lugar en el escrito. Ud. me entiende. Además...¿porqué mezclar el futbol en una reflexión tan bien elaborada ?. Salut

    ResponElimina