{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

NO HAVIEM QUEDAT QUE NO ES TOCAVA?


La Constitució Espanyola i d'Espanya es va tocar per última vegada l'any 1992 per la qüestió de Maastrich, i a partir d'aquest moment fins que no ho ha ordenat la Senyora Merkel, era intocable, pel Sr. Aznar, pel Pp i pel PSoE. No es podia tocar per l'Estatut, ni per la qüestió dinàstica ni per res, la sagrada Constitució era intocable. I en aixó hi estàven d'acord Pp i PSoE. N'hi ha hagut prou en que la Senyora Merkel ordenés la setmana passada la compra per part del Banc Central Europeu de deute espanyol i que es possesin d'acord amb el Sr. Sarkozy, perquè deixes de ser-ho i ja es pugui modificar a corre cuita a finals d'agost primers de setembre. 
Dic jo, que ja que hem de seguir les instruccions del model alemany atès el nostre Govern és un simple Don Tancredo, seguim-lo en totes les seves vessants com les compensacions entre lands de les seves aportacions a l'Estat, discutim també la qüestió dinàstica i l'endeutament de l'Estat vers les autonomíes. Sinó, ja veig a venir que les autonomíes, almenys la catalana, ben aviat veurem retallats els nostres drets i aquí si que prendre'm mal. Si almenys poguessim votar aquestes reformes per refrendar-les, podriem manifestar el nostre desacord, més no ens deixaràn.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. És intocable... per als altres.
    Quan pepes i soes van de la mà, bascos i/o catalans en sortim escaldats. Això segur.

    ResponElimina
  2. Jo em postularia com a land alemany. Si hem de ser bons nens i creure la Merkel, fem-ho al 100 %

    ResponElimina
  3. Yo también quiero pertenecer a un land, y si es de los ricos mejor; así que apoyo un referendum en el que se pregunte: " Si estás de acuerdo con poner un tope a la deuda pulsa 1, si quieres ser un land alemán pulsa 2, en otro caso, espera".

    Y ya que estamos aquí, Francesc, he echao en falta algún comentario -en ti que lo comentas casi todo- acerca de las manifestaciones del tio ese de Bildu que lleva la mosca debajo de la boca obscena, acerca de la distinta calidad y efectos de las víctimas de ETA de vuestro land... Se han manipulado esas manifestaciones? Si es así, que dijo en realidad? En todo caso, os ha gustao?

    ResponElimina
  4. Aixó segur Joan, aqui ja hem begut oli, i no de fetge i bacallà

    ResponElimina
  5. pues no me he enterado del tio este de Bildu, DAME ALGUNA PISTA!

    ResponElimina
  6. Se dice que el tal Garitano dijo -más o menos- que las víctimas de ETA en Catalunya habían sido un error -es de suponer que se refería especialmente a las del Hipercor-, pues Catalunya les había ayudado mucho...

    ResponElimina
  7. eso me suena al lenguaje cínico de ETA, miraré a ver si encuentro estas declaraciones.

    ResponElimina