AALST

Malgrat es sol acusar als blocaires de frívols, crec ens plantegem en general la majoria de nosaltres una serie de problemes étics abans de publicar algun comentari (ja sé que actualment priva molt més l'estética que l'ética, abandonada en algún racó perdut fa temps). Ho dic perquè a vegades ens auto censurem més que els propis mitjans escrits i no dic ja de les teles, o d'algunes d'elles.

Vaig tenir dubtes étics a l'hora de publicar a Collonades la noticia d'una alcaldessa belga que va ser filmada per la càmera d'un turista tenint sexe a la part alta de la torre del Palau Reial d'Olite a Navarra, el fet que pel que sembla va passar fa quatre anys, a penes va ser difós fins ara a través d'Internet. Ilse Uyttersprot, primera edil de la localitat belga d'Aalst i membre del Partit Popular Europeu, apareix en el vídeo amb un home alt i d'ulleres fosques 'narinan narinan'. 

En primer lloc, queda demostrat que les senyores de dretes també forniquen fora dels llocs habituals destinats a tan noble art. Possiblement ella i la seva parella (el de las gafas oscuras) varen patir la síndrome d'Stendhal davant  la bellessa del noble palau navarrés i en pujar-els-hi la líbido bilirrubinesca no varen poder evitar dedicar-se al fornici apressat, a més a més, en ser la senyora alcaldessa embestida per l'esquena podia mentrestant gaudir del paisatge.

També tenia dubtes de publicar la  noticia atès ja he manifestat en alguna ocasió que les senyores del Pp em posen, i l'acte de la senyora alcaldessa de Aalst aniría en el sentit correcte de la meva desviació sexual.

Tampoc entenc que el vídeo s'hagi publicat a Youtube, o s'hagi donat a conèixer quatre anys més tard del fornici estiuenc, de fet, la senyora alcaldessa no ha donat massa importància a la publicació del video, ja que manifestat esquetament al seu Twitter, que es tracte d'un assumpte personal, sense més. I és que l'alcaldessa d'Aalst, és molt flamenca.

No sé, vosaltres em direu si l'havia d'haver publicat o no.