{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

SETMANA PERFECTA, O NO!

La segona setmana del més de desembre d'enguany és un exemple del desori en que vivim i ens organitzem u organitzen la dita productivitat laboral. Som un pais laic però cel·lebrem totes les festes religioses que podem,  - entre elles la de la setmana santa - i a banda d'aquest fet, la nostra classe política, en un clar exemple d'alienació mental va decidir que el dia 6 de desembre de cada any fos festa per cel·lebrar l'efemèride de la Constitució Espanyola i d'Espanya, sense tenir en compte que el dia 8 del mateix mes i setmana teniem ja una festa religiosa, la purísima concepció de Maria, que ve a ser una altra entelequia com aixó de la Constitució. I clar, hi ha anys que encara més o menys es pot arreglar la cosa, però enguany tenim la setmana perfecta: dilluns a treballar, dimarts festa, dimecres a treballar, dijous festa, divendres a treballar, i dissabte i diumenge. festa. ¿En veritat cap dels pares de la Pàtria veïna no va caure en la disbauxa que representaria posar de festiu el dia 6 de desembre?. 
Ja us dono la resposta. No! ells no esten per aquestes fotesses.


SBD - 16.10.11

Publica un comentari a l'entrada

15 Comentaris

  1. Això ho diu tot. Un país que organitza aquests saraus no es mereix res.

    ResponElimina
  2. Totes les festes al dissabte, menys el Nadal, tot això fa que les coses quedin aturades i és facin eternes, torno a dir, som al sud d´Europa, i aquí tenim drets adquirits. (Y a mí que no me toquen mis derechos)
    Salut

    ResponElimina
  3. Esas paridas deben ser eliminadas. Se anexionan al domingo más próximo y ya esta. Claro que esto entraña una dificultad que la mente media de nuestra clase política no esta capacitada. No benefician a nadie, la verdad.

    ResponElimina
  4. És absurd des del primer dia això, un desori total, a les feines, a les escoles... Pagaria més la pena tancar tot el mes de desembre, posats a fer. No entenc que no es pugui canviar. Suprimir, més aviat, tant la festa del 6 com la del 8 com els ponts del mig. A pencar, que després passa el que passa.

    ResponElimina
  5. Els que van instituir les festes no són dels que treballen, són dels que poc els importa aixó de la productivitat.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponElimina
  6. com an als EUA Miquel, que entre ponts i aqueductes perdem un munt d'hores de feina.

    ResponElimina
  7. JORDI,més que un pais, aqui és can garlanda.

    ResponElimina
  8. asi és Temu,como estos no trabajan,les da igual.

    ResponElimina
  9. Per l'escola encara és pitjor,és cert Júlia, no hi havia caigut.

    ResponElimina
  10. es que no hi varen caure Francesc, i si algú ho va fer, no el varen escoltar. Potser tenien previst suprimir la del dia 8, pero varen topar amb l'Esglesia.

    ResponElimina
  11. Ostres, tu, tothom vol treballar, què bíblics!
    M'en vaig sense dir res, no sigui cosa que algú acabi apedregant-me per blasfem, ni que sigui blasfem no confessional.

    Per cert, Espanya és un país curiós: un dels que més hores es treballa (al menys teòricament) d'Europa i al mateix temps un dels de productivitat més baixa.

    (ei, l'opinió de la Júlia no val, que està jubilada ;-)

    ResponElimina
  12. et moi, aussi. però els jubilats també tenim dret a opinar Pere.

    ResponElimina