"Almenys 17 civils han estat assassinats mentre dormien, entre ells nou nens i tres dones, i cinc ferits, a mans d'un militar nord-americà. El soldat, detingut, va sortir de la seva base a les tres del matí i es va dirigir al poble més proper on va obrir foc dins de diversos habitatges. Algunes fonts parlen d'un excés d'alcohol i altres d'una crisi nerviosa."

Deu ser fotut morir per un error, per un dany col·lateral que es diu eufemísticament i cínicament, és com si t'atropellen travessant (ja se que és difícil) un pas de vianants amb el semàfor dels vianants en verd. Tu, no tens la culpa, però l'error d'un altre t'envia a l'altre barri.
Aquests errors en l'Exercit dels Estats Units, són freqüents tot i la sofisticada? tecnologia que empren, però possiblement els que la fan servir son prou maldestres i de la mateixa manera que els errors dels arquitectes es tapen amb plantes, els de l'exercit quan en cometen un, com els del metges es tapen amb terra. I ja ha de ser fotut més que bonic morir estúpidament per un error, tot i que si et diuen que has estat víctima d'un foc amic i has mort d'un dany col·lateral, sempre ha de reconfortar. En aquest cas, ha estat encara pitjor, ha estat - diuen - un soldat al qui se li ha anat l'olla hi que a més a més ha matat a 9 menors del 17 que ha assassinat. El Estats Units s'han afanyat a demanar perdó i dir que investigaràn que ha pogut passar, però els morts morts estàn, d'un dany col·lateral, aixó si.