{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

'K' HA TORNAT A MALGRAT



"Alberto dijo...
Hace unas horas Óscar ha sido absuelto. Por fin.

22 de marzo de 2012 02:08."

Així, a  les sis del matí em vaig assabentar que Óscar Sànchez havia estat absolt i deixa't en llibertat. Alberto, de la plataforma Montgat.net que tant han lluitat per aconseguir la llibertat d'Óscar és qui em va informar en aquest suscint comentari.  Des de maig de 2011 en que vaig parlar al bloc en castellà del cas d'Óscar, Alberto m'ha anat deixant comentaris posant-me al dia. El de les dues i vuit minuts de la matinada del dia 22 haurà estat l'ùltim. L'Óscar ja és a casa, pero els 626 que li han pres, no els hi podràn retornar mai, almenys li podrien donar alguna compensació pel que ha patit i pel que li han fet. La Justicia és sovint cega, injusta i tossuda com una mula.


El hombre que perdió el DNI y la identidad
Yo soy inocente
Kafka en la playa

Publica un comentari a l'entrada

12 Comentaris

  1. Se'l veu un bon tio. L'he vist al TN del migdia i del vespre. Bona butifarra pels napolitans, jajaja.

    ResponElimina
  2. Y en su forma de expresarse también se denota una parte inocente, sin mala fe...pero dos años es mucho tiempo para una persona inocente, demasiado.

    ResponElimina
  3. M'he alegrat que deixin anar un home que és innocent, i que per a veure-ho no calien tantes proves. Qui pot imaginar que aquest home més aviat ingenu organitzava la logística del narcotràfic al sud d'Europa? Ara bé, només tinc un comentari a fer-li: com se li va acudir vendre's el DNI per 1000 euros? Ja imagino que la gana i la pobresa són males companyies, però...

    ResponElimina
  4. Aquests casos són increïbles. Més de sis-cents dies per adonar-se que és innocent? Collons, tenim un problema moooolt seriós amb la justícia.

    ResponElimina
  5. la 'ajusticia' es tan recatada y paciente cuando juzga a políticos que se contrapone muy mucho a lo que le pasó a este hombre
    salut

    ResponElimina
  6. El fet d'haver-se venut el DNI pot tenir a veure amb que, segons vaig llegir al principi de la epopeia, és un home una mica justet intel·lectualment. Però es roben i es falsifiquen milers de documents de identitat i les víctimes no acaben així. Per mi és un cas clar de indolència i missera moral dels funcionaris implicats en la negligència, tant d'aquí com d'Itàlia.

    ResponElimina
  7. vaig veure la butifarra Eastriver

    ResponElimina
  8. MIQUEL, ha demostrar molta enteressa en el moment de sortir en lliberat, com si tot aixó no hagues anat amb ell...

    ResponElimina
  9. Lluís, crec eren 700€ i jo diria que la noia el va entabanar.

    ResponElimina
  10. Joan, és la justicia el problema.

    ResponElimina
  11. a los políticos no les juzgan, Omar, les colocan en alguna que otra empresa, a menudo en Sudamérica.

    ResponElimina
  12. No es el primer cas Brian, n'hi ha hagut un parell més i per perdre'l el carnet, no per vendre'l com l'Óscar a qui pots comptar la noia li va fer la gara gara i el va ensarronar innocent com és. O potser és Keyser Soze?

    ResponElimina