Artur Mas, ha afirmat durant el seu informe de gestió al 16è congrés de CDC que "hem posat rumb a Ítaca, això és la transició nacional". I sincerament no me'l crec, potser el sr. Mas no sap que Ítaca com el seu partit és una entelequia, i mai arribarà a Ítaca, i suposant que supossessim que ja és molt suposar, el cami és llarg i està ple de peranys com les sirenes de Blanes. A banda ja vàrem quedar que la nau de CDC no té timoner, qui la conduirà doncs? L'Avi? o el nen a qui ja ha col·locat?
Tot plegat perqué després de més de trenta anys de fer el paripé amb Madrid, ara, a les seves vellesses, l'avi ha vist la llum o se li ha anat una mica l'olla, i se'ns ha tornat independentista. I com el cap el té prou clar i de beneit no en té ni un sól pel, els seus motius tindrà per haver donat aquest gir independentista tan radical, car ha estat ell l'ànima mater del mateix.
El que preocupa és que com sempre tot aixó es vagi dilunt en el dia a dia pactiste de la butxaca foradada i buida de la Generalitat i acabi en no res, lo qual no seria d'estranyar, ja que com a bons catalans, el melic els de CDC en aquest congrés se l'han mirat i molt, i de fer la puta i la ramoneta en saben un munt. Seguirem remant cap enlloc...

CATALUNYA = NACIÓ + ESTAT PROPI = A PACTAR AMB EL Pp, encara que sigui el de Massachussets.