...... Carlos Fuentes - 


El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut en les últimes hores un condol inesperat de Mariano Rajoy. No perquè no esperés la deferència de Rajoy davant la mort d'algú pròxim. El que és inaudit és que la comunicació del Ministeri de la Presidència enviat als mitjans de comunicació proclamava el condol del cap de l'Executiu al president del Govern per la mort de l'escriptor mexicà Carlos Fuentes....


L'error únicament es produïa a l'encapçalament de la nota, on es podia llegir: "Condol del president del Govern per la mort de l'escriptor Carlos Fuentes, pare d'Artur Mas". Poc després de difondre's la comunicació, Presidència ha corregit l'error i la seva web ja incloïa el text correcte.
Es veu que l'equívoc ha tingut a veure amb el fet que el pare de Mas va morir el 14 de març passat i va ser l'últim comunicat de condol que va enviar Moncloa. L'error ha tingut a veure amb la utilització d'una plantilla en què en aquest nou comunicat s'ha colat part del contingut del text sobre el pare del dirigent català.

si és que son inútils fins i tot en les coses més elementals.