{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

RASQUERA: SORT DE LA GENERALITAT


Quan es parlava de la plantació de marihuana a Rasquera, com si d'una premonició es tractés, bromejava en Marius Carol a la tertúlia de Rac1, que compte no s'hi produis un incendi que acabaria tot el poble fumat. Doncs   sort que no els hi va deixar posar la plantació la molt honorable Generalitat de Catalunya, perquè a hores d'ara tot el poble aniria més fumat que un exentrenador del Barça. I no si val a dir que no es pot fer broma amb aixó, perquè al pas que anem no es podrà fer broma de res, i si alguna cosa ens cal ,tal i com esta el paisatge i la cosina de risc, és una mica de fotre-se'n de nosaltres mateixos o d'alguna situació com aquesta.

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. El "perejil" da buen olor...

    ResponElimina
  2. Quan ahir ho vaig veure al TN no m'ho podia creure. També és veritat que em va semblar una mica sospitós... Estaran preparant nous terrenys per la maria?

    ResponElimina
  3. a ver ¡¡¡ essssssse humooooooooooo ¡¡¡ que no se aspiraaaaaaaaaaaaaa en Barcelonaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. potser aquesta seria la solució a tanta crisi i desànim, plantar maria a tot Catalunya i després calar-hi foc, flipariem de cágati lorito.

    ResponElimina