Ja vaig explicar fa uns dies que Apuntem.cat va fer un inventari dels que reclamaven un atemptat contra els afeccionats catalans i bascos: "Fóra bellíssim posar una bomba divendres al Calderón. Ens treuríem del damunt catalans i bascos. Això de pitar l'himne...", escrivia un tal Alejandro Báez respecte a la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic de Bilbao. Com ell, un bon grapat de tuitaires es feien ressò de la demanda d'un atemptat amb bomba contra el públic del partit. El recull el podeu trobar a Apuntem.cat, una web que aplega i fa públiques les mostres constants de catalanofòbia que es difonen des de l'espai internàutic espanyol.
.
Tots aquests comentaris s’han publicat, amb cara nom i cognom en molts dels casos, i ningú ha pres la decisió d’actuar legalment d’ofici contra ells. Perquè a Espanya les lleis antiterroristes només tenen un destinatari, i és l'Estat el qui considera qui són terroristes i qui no. Mentre, la Policía del Sr. Fernandez y Fèrnandez, reparteix estopa a alguns ciutadans i el Ministre García-Margallo desbarra amb la xiulada, demostrant que per ser Ministre a Espanya, quan més idiota i ignorant més fàcil és ser-ho. S'ha de ser molt espanyol, aixó si.


Explicava avui a Rac 1 Quim Monzó que ens podria envaïr Gibraltar i tota la península Ibérica (Portugal a banda) seria británica. No ho sé! segueixo creient que sobre tot per Catalunya, la millor solució seria aquesta.... però fins ara, cap Conseller d'Interior m'ha fet cas, ni la Tura.


foto: blogpenyabogarde