ÚLTIMS ESCRITS

8/recent/ticker-posts

INÙTILS!


Quan es viu en una societat manada per idiotes ineficients, que es gasten una milionada en seguretat per unes Olimpiades, que fins i tot posen missils a les teulades de Londres, que molesten als ciutadans amb controls inùtils i molests, a vegades fins i tot humiliants, que són tan inùtils que els passen situacions ridícules o patètiques com aquesta, n'hi ha per emigrar a Can Garlanda. Inùtils!. Si aquest fet succeix a Espanya o a Catalunya segur que ens crucifiquen. Els hi ha passat als fills de la Gran Bretanya, però podia passar a França, Itàlia, aquí o allí.

Publica un comentari a l'entrada

3 Comentaris

  1. El que més s'assembla a un exercit i a l'esperit militar és l'esport. Les cerimònies olímpiques són com un espectacle nazi, el dispendi en l'esport-espectacle és indecent. La crítica contra l'esport stablishment és inexistent. Els medis de comunicació són còmplices del bussines esportiu insolidàri. Els dirigents esportistes guanyen s'omplen les butxaques aprofitant l'alienació general de la població.
    L'esport és l'opi del poble. Un poble badant davant uns esportistes que aconsegueixen saltar un centímetre més és un poble badoc que no protesta i ho accepta tot. L'esport no coneix retallades, i als dirigents tampoc se'ls retalla cap moma ni dieta.
    Salut
    Francesc Cornadó

    ResponElimina
  2. jajajajajaja¡¡¡¡¡me parto el pecho ¡¡¡¡ jajajaja¡¡¡molt bó ¡

    ResponElimina
  3. Francesc, son residuus del segle passat que ja hauriem d'haver superat, com les Festes majors i altres galindaines obsoletes, però aquí hi ha negoci i patriotisme populatxero i a aquesta patuleia ja els hi va bé.

    ResponElimina