{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

ÉS D'ELLS


Abans, quan les beceroles de la Tele, quan no es veia bé o no anava i picàvem i a vegades fins i tot funcionava, deiem: ÉS D'ELLS. Doncs bé, avui, estic sense línia al TeLèfon fix i a l'ADSL, i tot i donar cops al mòdem no funciona, però puc certificar que és d'ells. Diuen els d'ONO que al mígdia estarà solucionat. 

Publica un comentari a l'entrada

4 Comentaris

  1. Pues que sea, pero que te descuenten el día de la factura, que sumar saben muy bien, pero las restas se les atragantan...

    ResponElimina
  2. Ojo al dato ¡¡¡ lo de Tamujin va a misa ¡¡ salut a los dos...

    ResponElimina
  3. Miquel, me llamo Temujin que era el nombre de pila del fundador del mayor imperio no diviso de la Historia, modesto que es uno. Aunque también, los amigos me llaman Daniel, Dani y cosas peores que no viene al caso..

    ResponElimina
  4. Doncs jo, eh? Vaig anar-me'n a viure al pis tutelat de manresa i quan encara estava fent viatges per portar coses i esperava que Fundació Lar m'oferis un viatge de trasllat en cotxe, -al primer vem portar una taula petita de casa,- doncs que no vaig portar l'ordenador, perquè en principi havia d'anar a casa cada setmana per segar la gespa de casa i la de casa dels veïns i com que tenia internet a casa no me'l vareig endur, i, va passar que hi va haver una tempesta i va caure un llamp un parell de cases més enllà i com que l'ordinador estava endollat, encara que apagat, es va fer malbé i no s'engegava. De fet em vaig donar compte abans que res quan vaig tornar que hi havia un motoret que encara rodava i no va parar fins que el vaig desendollar, al tornar-lo a endollar, esclar, no va funcionar res.

    A més el router de telefònica també es va espatllar i abans que res com que no m'hi havia d'estar gaire i ja no es podia fer res amb l'ordinador ja que em varen dir a la botiga que podia o bé ser la placa o el transformador i que segons què pujaria una cosa o una altre doncs vaig donar de baixa l'ADSL pagant una indemnització de la que en desconec l'import perquè se'n va fer càrreg la Fundació Lar pagant amb els meus cèntims. També quan ens veiem amb la delegada o la auxiliar de tutoria i fem un cafè amb llet descafeinat el cafè amb llet es paga emb els meus cèntims. No sé si també les convido a elles.

    Que m'han dit que puc sol·licitar els comptes oficials que la Fundació Lar presenta al jutjat número 2 de Vic però des de fa dos anys, des de desembre del 2010 quan la Fundació va acceptar la meva tutorització que no en sé res d'aquests comptes que encara se m'han de passar però que com que dec a bancs i financeres més de 17.000 euros no seré pas jo qui reclami res encara ara mateix penso que ho hauria de fer.

    Ja sé que l'ADSL de telefònica és la més cara però penso que igualment es cobren tots el que volen. No cal amoïnar-s'hi. També penso que és millor anar-se donant d'alta i de baixa, operacions per les que et cobren vint-i-cinc euros cadascuna però t'ho pots estalviar amb les diferents promocions en trucades nacionals, tantes com vulguis i també els caps de setmana, em sembla que era, a mòbils, malgrat que jo a banda de la residència de la mare no telefonava a ningú. Salut.

    ResponElimina