La noticia no té més, és per Collonades i de dissabte, però m'ha intrigat el problema matemàtic que la mateixa comporta: 

 "L'actriu especialitzada en cinema pornogràfic, Lisa Sparx ha registrat un nou rècord Guiness sexual. La famosa artista nord-americana ha practicat sexe amb 919 homes en 24 hores descansant 58 segons entre exercici i exercici." 

I aleshores començo a fer números amb l'ajut inestimable de la calcul·ladora del Sr. Finestres. Sexe amb 919 homes en 24 hores, descansant 58 segons (un minutet vaja) entre exercici i exercici. 

919 exercicis a 0.58 segons de descans són 14,8 hores, que hem de restar de les 24 que va durar la cosa, em dona que la senyora va estar dedicada al fornici 9,2 hores, que vol dir 552 minuts, i si dividim aquests 552 minuts pels 919 col·laboradors sexuals dels que es va empatxar la senyora, em surt que els 919 donen un promig de 0,36 segons.

Això vol dir doncs que els americans es corren només arribar a fer l'acte, i que la famosa tribu dels indios corrones deu ser certa i tots els americans en són els seus descendents. I ens ho expliquen a nosaltres, que som la majoria de 'cinco y sin sacarla'. AFICIONATS!