La senyora Cecilia, la desafortunada (o no!) restauradora de l'ecce homo de Borja, deu respirar alleujada. Com succeeix en aquest món de mones que és la informació, ha passat ja a segon o tercer pla i la protagonista de tots els diaris, informatius, tertúlies i xerrameca en general, és una concejal de Yebenes, Olvido Hormigos, que amb el seu vídeo erótic que no he vist, és veu com es masturba i que segons la opinió d'un insigne tertulià de el Gato al agua, el parlamentari Europeu, Alejo Vidal Quadras, no és res de l'altre món.
Que aixequi el dit qui no es masturbi, i després que se'n vagi a veure al psicóleg doncs té algun problema sexual, qui millor que un mateix coneix el seu propi cos i com fer-lo fruir, i que hom sàpiga, donar-se plaer en la intimitat no està penat - encara - per la llei. 
El que passa és que l'assumpte està agafant un caire de vodevil o de sainet, amb un porter de fútbol, amic íntim qui pressumptament va donar a conèixer el vídeo (és veu que n'hi han més - diuen -). Porter de fútbol que té companya sentimental des fa 7 anys i pretèn casar-s'hi (o pretenía), lo qual fa difícil entendre que hagi estat ell qui ha difós el vídeo, ates tambè n'ès perjudicat, doncs no crec que a la seva companya li faci massa gràcia tot l'assumpte, i menys encara al marit d'Olvido, que deu estar content d'allò més.
Per acabar de composar el quadre hispànic esperpèntic, faltaria un torero i un guardia civil, no ho descartaria, si com diuen hi ha més vídeos on ella fa cosetes d'aquestes sexuals i no està sola.
I com aqui de xafarders i hipòcrites en som un munt, per una banda ara resulta que tothom es masturba en un hashtag del Twitter, fins i tot Nacho Vidal, lo qual no deixa de ser una redundància. Per cert que no sé que vol dir hashtag, però alguna traducció ha de tenir al català i espanyol.
En resum, que amb tot aixó poc és parla del rescat, prima de risc o Barcelona World (bónic i català nom), i un consell, si us masturbeu, millor no us grabeu, o us haureu - pressumptament - d'enfrontar a un marró de cagati lorito.