{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

SANDY


El tractament que la majoria dels mitjans audiovisuals del món occidental han donat a l'huracà Sandy (ja tempesta tropical), em sembla summament desmesurat. No es dóna el mateix tractament quan succeeix en països del tercer món o menys importants que els Estats Units, sent sovint més els danys humans (39 morts) i materials que es registren en aquests països que els que han deixat a Nova York per elevats que hagin estat, i, mentre que Nova York recuperarà en poc temps la seva imatge habitual, a Haití sense anar gaire lluny encara perviuen les seqüeles del terratrèmol de gener de 2010, un terratrèmol de 7 graus que en un un país més avançat tot just fa pocs danys. I per acabar de rematar el tema, a Haití encara estan esperant les ajudes que els varen prometre després de la tragèdia. Tot plegat no és més que una circense farsa mediàtica de la que hauria d'avergonyir-nos.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Feia molts dies que no mirava les telenotícies de Convergència-3, però ahir sí. Deu minuts llargs dedicats als EEUU, amb connexions amb aquell inefable corresponsal que sembla un capellà i un minut dedicat a Haití i Cuba.

    ResponElimina
  2. La Naturaleza sigue castigando y de que manera.

    Que no venga para la Peninsula Ibérica please!!!

    ResponElimina
  3. Es que en Nueva York (como el jamon) hay más televisiones, esta la Bolsa (esa que nos robaron) y demás cosas "imprescindibles".. ¿Has pensado que todas las vidas valen lo mismo?

    ResponElimina
  4. Ummm,,,¿será porque están en elecciones ?...igualico que aquí...

    ResponElimina
  5. ja ho vaig veure Lluís, d'aixo em queixo i no només de TV3

    ResponElimina
  6. no ha venido Isabel, pero hoy hemos tenido aquí una BUENA LEVANTADA

    ResponElimina
  7. no Temujin, lamentablemente hay muertos de primera y muertos de tercera sobre todo a nivel mediático.

    ResponElimina
  8. també Miquel... també, Obama ja va dortir amb el mono de feina a la tele amb els de la creu vermella al darrera, Tampoc es que n'hagi fet un gra massa, que tot s'ha de dir.

    ResponElimina