{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

87 escons, bé valen una missa


M'ho deia el meu pare ahir al matí mentre esmorzàvem: Noi!, votaré Esquerra, no me n'acabo de fiar d'en Mas, i els d'Esquerra amb Junqueras saben el que volen i faràn tot el possible per que la consulta es celebri. 
Haig de dir que jo tambè vaig votar Esquerra, bàsicament pel mateix motiu que el meu pare, al cap i a la fi a Convergència i Unió li ha fallat a l'hora de votar, la puta i la ramoneta. 
Em deia tambè el meu pare, que dubtava que CIu haguès tingut en compte que els manifestants del dia 24 de Novembre ho feien contra el Govern català i les seves retallades, no contra el de Madrid, i que no creia que la majoria de la gent que es va manifestar votés a Mas.
Pensava en la nostra conversa ahir a les vuit quan varen donar els resultats estimats els de TV3, que tot i no encertar massa, si varen donar com a segona força Esquerra.
L'error, el greu error de Mariano Rajoy seria no deixar fer la consulta, i el dels nacionalistes Catalans el deixar de fer-la, i quan més aviat millor. Dubto que guanyés el SI, l'estrategia de la por ha funcionat més del que podia semblar, però l'única manera de saber que succeiría, seria deixar fer la consulta. Sortiriem de dubtes d'una vegada i no perderíem més temps marejant la perdiu. 87 escons, bé valen una missa.

Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. No entenc d'on surten els 87 escons, ni qui pot pensar que els electors dels partits favorables al dret a decidir votarien "Si". Jo vaig votar un d'aquests partits (ERC no òbviament, perquè sempre voto esquerres) però si CiU em pregunta, jo sempre li diré que No. Pregunti el què pregunti.
    Si vols que et digui què penso, el referèndum us sortiria així: 40% si, 60% no.

    ResponElimina
  2. Mí señora ha votado al Navarro. Mí hijo al CUP...Yo a los míos (man que me pese el de la bici por figa tova). Pero estoy contento de que el Mas no tenga mayoría absoluta. ¿ Porqué ?. Porque la derecha pura y dura iba a por la paga (extra)de los jubilados este año que entrante. Ya se ha cargado la de los profesionales de la sanidad (que no funcionarios), para después intentar privatizar la misma (que ese es el verdadero interés). Por eso, con estos 21 escaños de ER, espero que los hipócratas de CiU no dejen hacer el papel que desean al Boi Ruiz, valedor de la sanidad privada en Catalunya. No se nos olvide. salut

    ResponElimina
  3. a casa la dona PSc i jo ERC, les meves filles no ho sé, tot i que diria que votar només una fa una.

    ResponElimina
  4. si , 40 SI i 60 NO, o 35 SI 65 NO.

    CIu 50
    ERC 21
    ICV 13
    CUP 3
    _______

    87

    Ho diu el "Sorro" - http://sorrobloc.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  5. El Sorro pot dir missa, perquè no ha entès res de res.

    ResponElimina
  6. no és L'ùnic que ho diu Lluís, tot i que no deixa DE SER UNA QUIMERA.

    ResponElimina
  7. Mientras decidimos si somos catalanes, ibéricos o españoles o mediopensionistas, el paro crece, los robos continúan y los impuestos suben...
    La gente más inteligente se va de esta península ingrata y mezquina, los de siempre siguen en los mismos sitios y los de abajo igual de jodidos...Esa si que es la realidad de aquí y de allí.

    ResponElimina
  8. podríamos empezar por decir que somos europeos, simplificaría mucho las cosas. Sólo que los de Bruselas son tanto o más inútiles que los Gobernantes de aquí.

    ResponElimina