Els Mossos d'Esquadra i les 213 policies locals que hi ha a Catalunya vestiran uniformes pràcticament idèntics si el Departament d'Interior valida la proposta presentada aquest dijous per una comissió policial que ha reunit càrrecs d'ambdós cossos. El director general d'Administració de Justícia, Andreu Joan Martínez, ha assegurat que l'objectiu és "estalviar costos" aprofitant l'economia "d'escala" que generarà comprar al mateix temps tots els uniformes.
El Conseller Puig que és hàbil i despert, potser no ha pensat en la possibilitat de esponsoritzar aquests uniformes, com fan els pilots de Fórmula 1 o les motos. 
No és cap idea esbojarrada si tenim en compte que aquesta unificació es fa per estalviar diners en la compra d'uniformes, només caldria vigilar quin tipus de publicitat s'insereix per tal d'evitar malentesos o situacions delicades, com per exemple, no seria aconsellable que portessin anuncis de preservatius o de Bankia. No sé, deixo la idea per si pot ser de l'interès del Molt Honorable Conseller d'Interior i garrotades varies.