ELS NOUS UNIFORMES DELS MOSSOS I POLICIA



Els Mossos d'Esquadra i les 213 policies locals que hi ha a Catalunya vestiran uniformes pràcticament idèntics si el Departament d'Interior valida la proposta presentada aquest dijous per una comissió policial que ha reunit càrrecs d'ambdós cossos. El director general d'Administració de Justícia, Andreu Joan Martínez, ha assegurat que l'objectiu és "estalviar costos" aprofitant l'economia "d'escala" que generarà comprar al mateix temps tots els uniformes.
El Conseller Puig que és hàbil i despert, potser no ha pensat en la possibilitat de esponsoritzar aquests uniformes, com fan els pilots de Fórmula 1 o les motos. 
No és cap idea esbojarrada si tenim en compte que aquesta unificació es fa per estalviar diners en la compra d'uniformes, només caldria vigilar quin tipus de publicitat s'insereix per tal d'evitar malentesos o situacions delicades, com per exemple, no seria aconsellable que portessin anuncis de preservatius o de Bankia. No sé, deixo la idea per si pot ser de l'interès del Molt Honorable Conseller d'Interior i garrotades varies.


Publica un comentari a l'entrada

8 Comentaris

  1. Yo ya me imagino un Sponsor : Compra Michelín, la goma de las buenas porras del " Felip "

    ResponElimina
  2. Em pensava que els nous uniformes durien barretina i capa quadribarrada, a l'estil Superman Sobiranista. Però no. No descartis publicitat de La Caixa, que són els autèntics amos de tot. Un bon baix relleu de La Caixa a les porres permetria que, quan et peguen, et quedi el seu logo estampat a la pell durant uns dies.
    Jo, si mostren el seu número d'identificació d'una puta vegada ja em conformo.

    ResponElimina
  3. ¿Van a ponerlos Tricornio? lo digo por que no se ven los gorros y puede ser una buena idea. Son relucientes, son de charol impermeable y cuando uno se los pone te entran unas ganas de dar hostias que "pà que"...
    Para publicidad propongo "Puti Club Manoli" vuelve a casa por Navidad, rebajas a corruptos, se aceptan divisas, sobornos y dinero de los parados (versión andaluza), del Palau (version catalana) y de la Ciudad de las Artes (Valencia). La publicidad ira por zonas...
    Siempre podrás ser indultado como un banquero cualquiera (nacional)

    Notese mi fina y sutil ironia

    ResponElimina
  4. Sr. Puigcarbó, ahir vàrem assistir a una presentació que volia ser mig clandestina per part de l'Adm. i què gràcies a una periodista va ser un èxit de difusió. Nosaltres, els sindicats que vam voler assistir tot i els impediments dels Directors, cataloguem aquest projecte d'insult i irrespectuós pels temps difícils que pateix el poble. La policia té moltes més necessitats que no la premissa de MACRO-IMATGE que va voler vendre el Sr. Director General. Adjunto comunicat dels sindicats: http://www.elsindi.cat/pdf/comunicats/novaUniformitat.pdf

    ResponElimina
  5. Miquel: y publicitat de liniments tambè en podrien dur.

    ResponElimina
  6. aixó de les porres amb el logo estampat li podria agradar al Conseller, Lluís. Ara, la barretina i les espardenyes són per l'uniforme de gala.

    ResponElimina
  7. Temujin, ya veo después de escuchar vuestras sugerencias que la idea podría ser interesante para el Conseller. Lo del Puti Club Manoli, no se yo si les gustaría a los mossos y a los municipales.

    ResponElimina
  8. ells van a la seva Ramón, i a la que es descuidin els vestiràn de lagarterana amb uniformes fets a Russia com la selecció espanyola.
    Gràcies per l'enllaç

    ResponElimina