A voltes amb el comentari d'ahir sobre l'afer de l'Ajuntament de Sabadell, ja sabia que tindria més visites i comentaris que si hagués parlat de la reproducció de les tòrtores coixes al Baix Llobregat, que a lo millor podria ser un post interessant i fins i tot erudit i ecologista, però que en principi no despertaria l'interés de gaire personal per llegir-ne el seu text.
En canvi si el títol el poso així tal qual l'he deixa't, ja estic cridant l'atenció i gairebé engrescant a entrar a llegir el text, a veure de que collons vull parlar, perquè és evident que de les tòrtores coixes al Baix Llobregat, no!.
Succeeix però, que sovint com que un escriu sobre el que l'interessa no cuita aquests detalls i entre titulars escadussers i texts molt circunstrits a les cabòries d'un mateix no és que precisment cridin l'atenció ni les ganes d'endinsar-s'hi a la resta del personal.
En fi, que no tinc ni idea sobre la reproducció de les tòrtores coixes al Baix Llobregat, ni sé si n'hi ha, de fet no tinc massa idea de res en general, però sembla ser que aixó del 3% del totxo és el pa de cada dia a la majoria d'ajuntaments amb territori edificable a l'abast.

I ja parlant d'un altre tema, no deixa de ser curiós que José Maria Aznar López, aprofitant la presentació del primer dels tres volums de les seves memòries, tot i havent dit que no està per la política, que lo seu es donar conferències, o sia la vida académica (segons diu ell)...deia.... no deixa de ser curiós que hagi lloat en una entrevista a la SER la figura política de Rodrigo Rato com si fos un crack, i hagi reblat en els diners que el pare d'Artur Mas tenia a Lienchentstein o Suïssa, i que de fet ja es varen regularitzar amb el fisc Espanyol l'any 2010, per el que Artur Mas està totalment dins la llei i no l'han imputat per res, mentre que potser 'sostenella i no enmendalla Aznar' desconeix, dissimula, o no li convé recordar que Rodrigo Rato està imputat pel cas Bankia.
El raser dels miserables a l'hora de lloar o implicar les persones és diguessim peculiar, rastrerament peculiar.