Unes 250 persones s'han concentrat davant l'Ajuntament de Sabadell per clamar en contra de la corrupció a l'administració pública. La protesta s'ha convocat a través de les xarxes socials després que aquest mateix dimarts hagi esclatat el cas 'Mercuri', de presumpta corrupció urbanística. El cas ha esquitxat, entre d'altres, l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, imputat per suborn, tràfic d'influències, falsificació documental, infidelitat en la custòdia de documents, negociacions i activitats prohibides a funcionaris públics i omissió de deure de perseguir delictes. "Bustos dimissió!" o "Fora corruptes de l'Ajuntament!" han estat alguns dels càntics que s'han escoltat durant la protesta. 
Protesta en la que segur hi havia Dolors Calvet, les restes d'entesa i els d' iniciativa i els quatre de rigor que s'apunten a un 'bombardeiu'. Que hom sàpiga, tothom - de moment - es pressumpte corrupte fins que la justicia provi que ho és, i sincerament no entenc que feia aquesta gent - llevat dels que li tenen jurada a Bustos, potser perquè els ha guanyat sempre - manifestant-se un ranvespre plujós i rúfol a la Plaça de l'Ajuntament de Sabadell. 
No sento cap simpatia personal pel Sr. Bustos, l'omnipresent alcalde la meva ciutat, de la branca españolista del PSc, i sospitós habitual en més d'un afer, amb germà i oncle incorporat, però el considero massa llest i hàbil com per deixar-se embolicar en una trama com aquesta. Potser l'he sobrevalorat, però jo no em precipitaria i esperaria a veure com es desenvoluppa l'accio de la justicia. Si fan com en el cas dels barruts Millet i Montull, la cosa va per llarg, i cal no oblidar que aqui hi està emmerdada molta gent, entre ells CIu, que cal recordar tenen la seva seu embargada, i no pressumptament, no! embargada. És casual l'acció contra Bustos i els seus ara?, i venint la denuncia de ICV de fa dos anys? que ja dic que li tenen botada. En el pitjor dels escenaris, el 3% és moneda de canvi habitual, i aqui, o els encausen a tots o esta prevaricant la pròpia Justicia amb la seva arbitrarietat. Ja ho va denunciar al seu dia Maragall i fariseicament el varen fer retractar. No hi ha un pam de net, i no se jo si els que es manifestaven avui a la plaça de l'ajuntament estàn lliures de culpa o de rancunia. 
Sempre pressumptament.