{ads}

# BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ - ACTUALITAT - INFORMACIÓ - OPINIÓ - POLÍTICA - COLLONADES - NOTICIES CURIOSES - CONTEXTO - SUE...

OBLIGACIONS D'UN PRESIDENT


"Les obligacions d'un president passen per fer de president i no de candidat", Artur Mas.

Publica un comentari a l'entrada

6 Comentaris

  1. Y no gastarse 1800 euros noche en su habitación....Deu meu ¡¡¡ quin país ¡¡¡

    ResponElimina
  2. Ese problema es un problema de todos los políticos en este país, que en muchas ocasiones, se preocupan más del partido y de seguir al frente, que lo que hacen cuando estan como responsables.

    Cuesta mucho vender un mal producto y aquí compramos mal producto y caro.

    ResponElimina
  3. 161o euros Miquel, que a Russia la vida està molt cara. O hi ha molta cara, però tampoc por anar el President a la pensión Manoli, pensa que anava amb la senyora

    ResponElimina
  4. Temujin: sucede que - en un refrán que parece tuyo "hagas lo que hagas, la cagas" - Los rusos son importantes a dia de hoy para Catalunya y hay que cuidar el huerto, aunque quizás no era este el momento mas oportuno para el país, aunque si para el President.

    ResponElimina
  5. Avui el meu pare, mirant la tele, el desastre del Madrid Arenas, deia que era absolutament lamentable, i que s'ha d'aprendre perquè no torni a passar mai més. Però que hi havia una diferència. "Imagina que això hagués passat a Catalunya. Tots, els d'allà i els d'aquí, estarien ja demanant amb crits i esgarrifances, la dimisió del Mas". Així som els catalans.

    Jo sento que s'ha de criticar el poder, el tingui qui el tingui. No és important fer-ho, és fonamental. Però mai em sumaré al que jo considero que és crítica partidista.

    ResponElimina
  6. Es cert, Ramón, però el problema és d'ells que aixi els va. S'ha de ser curós i més en els moments actuals, però jo no critico al President, de fet aquest text s'ha publicat per error, car anava seguint d'un comentari precisament en el sentit del teu pare, però s'ha colat tal qual i així ha quedat, només amb les paraules del President.

    ResponElimina