El de Luís Bárcenas és un cas molt espècial Presumptament, durant 20 o 30 anys es va aprofitar del seu càrrec en el partit, i que fins que no aflorin signatures dels que rebien diners, i comprovades per perits judicials, no hi ha més i tot són elucubracions i ell pressumeix de la seva innocència "faltaria més" afirma. 
Al final com diu Rafael del Barco, potser els únics que signaven fossin els aturats que enganxaven els cartells en les campanyes electorals. Bárcenas afirma sense enrojolir que naturalment 'ell és innocent', d'acord, respectem-li la pressumpció d'innocència, però d'alguna manera hauria de justificar els 22 milions que tenia a Suïssa més la macro-finca llimonera que va comprar a l'Argentina, casualment a l'extresorer del Pp Ángel Sanchís (qui el va precedir en el càrrec). En principi, el Sr. Bárcenas no és com Carlos Fabra a qui li toca la loteria sovint i per tant pot justificar elevades quantitats d'ingressos del tot legals.

I clar, aquí de sobres només n'ha rebut (de moment i que se sàpiga) el Sr. Trias Sagnier, i, si hem de fer cas al Pp com al seu partit no hi ha caixa B, aquests 22 milions que tenia a Suïssa el Sr. Bárcenas és diner legal producte de donacions i altres ingresos legals del Pp. I aquí és no ho entenc. Semblaria raonable que el Pp reclamés al Sr. Bárcenas aquests diners per apropiació indeguda, però no ho han fet, ni crec ho facin. L'origen podria venir d'aquell senyor del bigoti que vol demandar el País, i la pràctica pressumptament es va extendre en anys posteriors, tot i que ara tothom ho nega i ningú en sabia res. He arribat a pensar que al Sr. Bárcenas, malgrat tenir despatx, secretaria i cotxe oficial a Génova fins fa tres anys, ningú del Pp el coneixia.
Ara, diu Rajoy que faràn una auditoria externa i interna dels comptes del Partit, dels comptes oficials, clar (dels B no es porten enlloc si es fa ben fet), doncs bé, aquestes auditories haurien de fer aflorar els desviament dels 22 milions per part del Sr. Bárcenas. Oi?. 
Que ningú es preocupi, les auditories externa i interna sortiran totes bé, i el Pp considerarà que ja s'ha regenerat i és totalment innocent, com Bárcenas, que així ho manifesta. 
Si tot és molt senzill, Bárcenas, com Millet i Montull i els qui han rebut els sobres, són patriotes que tot ho han fet pel seu país, només que no sé quin és exactament el seu país, si Espanya, Andorra, Suïssa o les Illes Caiman.