Els qui són de Sabadell saben bé que vol dir aquesta expressió que dona títol a l'escrit d'avui: Les Mamelles de la Paula és el número 88 al QUINTO, una espècie de bingo casolà que es juga amb guixes per Nadal i que està molt arrelat a la ciutat. 
Home! o Dona! jo diria que la Paula devia tenir 4 mamelles sinó no s'entén massa, i el que tampoc entenc és l'enrenou que s'ha organitzat amb el cartell del Carnaval de Reus, cartell que per cert finalment han retirar, no per censurar-lo sinó perquè es veu que la foto era treta d'una stripper nord-americana, i això piadosament s'ha considerat que era un plagi.
I clar, si en ple segle XXI a Reus encara hi ha gent que s'escandalitza i se l'agafa amb paper de fumar per una simple foto de les mamelles (ben siliconades per cert) d'una senyora, en un cartell d'una festa irreverent, transgressora i àcrata com és el Carnaval, sincerament, que s'ho facin mirar. Algun problema mental organitzatiu de prioritats deuen tenir, o possiblement, és més gairebé ho asseguraria, és que van mal cardats, que d'aquests n'hi ha molts, començant pels de Iniciativa Verds ecologistes de debò i de bondeveres que s'apunten sistemàticament a totes aquestes mogudes.
Exactament el mateix penso de la prohibició d'un sopar Body sushi a Vila-Real.
I crec que "no hase falta desir nada más", bé, si, que encara estem envoltats de reprimits fora de temps i època, com possiblement diria Pla," amb la de problemes reals i greus que hi ha al país, uns quants idiotes s'escandalitzen i es preocupen per aquestes collonades.

afegitó: Caldria tenir en compte que amb la retirada del cartell estàn perjudicant als homes, voldria recordar que "Mirar els pits......"