NI UN DIA DE GRÀCIA


Abans, quan les bestioles de la política tenien encara un bri de decència, donàven al nou Govern 100 dies de gràcia per començar a treballar, abans de criticar-lo. Aixó era abans. Ara, perdudes les formes i oblidada la decència, la Cosa de Blanes, el no res de Terrassa, el cicliste accidental, els cupmbaiàs cutre salsitxeros i alló de ciutadans, des del primer dia han criticat de manera despietada al nou Govern de la Generalitat. 
Encara no s'han adonat que de fet, clamen en el desert de la seva pròpia estulticia i que ningú els fa cas. El discurs és tan rebec i previsible que avorreix i demostra que qualsevol indocumentat por estar a l'oposició al Parlament, inclosos els qui ara no hi són.
Tampoc es que desentonin, n'hi ha tants que no es nota gens, per més que s'hi apliqui la Sra. Sánchez Camacho, un autèntic error de la naturalesa política en la seva vessant intel·ligent. Llevat que sigui intel·ligencia artificial com la del seu estetista de capçalera.

Massa bé ho deu estar fent la Generalitat perquè la resta estiguin tan nerviosos, concepte que tampoc entenc, pero el nivell és tan baix que deu tractar-se d'aixó.

Publica un comentari a l'entrada

5 Comentaris

  1. estic per emmarcar-te :P hi ha molt a criticar, segur, però amb segons quines crítiques només s'acaben fent bons els que potser no ho són tant.

    ResponElimina
  2. El pacte amb ERC és tan fosc que entenc fins i tot el sentit del comentari anterior, ja que ni ells el saben. Tenint en compte que Na Clidice és del Partit, em desconcerto profundament. Prò veient el govern que ens dicta el Mas (ja no parla de "millors") em temo que ho tenim magre. Tal vegada el cas és que aquest govern no governa més enllà de la Merkel, com tothom sospita. De sobte en Junqueras és una marioneta.
    Tinc un amic de fiar i que és molt nacionalista, que coneix de primera mà el nou Conseller d'Interior perquè van coincidir en unes quantes assignatures a la carrera. Fa uns anys em va dir que és un autèntic idiota, gairebé un borderline.
    Ja veus qui ens durà a Ítaca, gràcies al pacte "natural" de CiU i ERC.

    ResponElimina
  3. Montse: s'han perdut unes certes formes de comportament que abans es respectaven, ara ja es comporten com els polítics de Madrid

    ResponElimina
  4. Lluís: El Conseller d'Interior és un expert en dir sovint 'ojalà' i fins i tot 'desde luegu', és el fill de "de Donde vengo o de donde soy", lo qual ja ens situa sobre la valúa del personatge.

    ResponElimina
  5. : s'han perdut unes certes formes de comportament que abans es respectave..." Completament d´acord salut

    ResponElimina